Légiósok: a kétgólos Gazdag volt a Philadelphia egyik vezére – videó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.26. 08:42
null
Gazdag Dániel (balra) és Julián Carranza is két góllal kezdte az idényt (Fotó: facebook.com/Philadelphia Union)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, az MLS idei első fordulójában a tavaly döntőbe jutó Phildaelphia Union a kétgólos Gazdag Dániel vezérletével győzött a Columbus Crew ellen.

A Philadelphia Union a 28. percben hátrányba került a Columbus Crew elleni idénynyitón, de a két 11-est is értékesítő Gazdag Dániel és a szintén két gólt szerző, argentin Julián Carranza vezérletével a második félidőben fordított és 4–1-re győzött. A két belőtt 11-es különösen jót tehet Gazdag önbizalmának azután, hogy tavaly 11-esekkel veszítették el az MLS nagydöntőjét a Los Angeles FC ellen és ő is hibázott a 11-eseknél, mert elcsúszott a lövésénél.

AZ ELSŐ GAZDAG 11-ES

A MÁSODIK GAZDAG-GÓL

Gazdag a két gólja mellett a másik két találatnál a gólpasszt megelőző átadást jegyezte, amit Amerikában szintén asszisztként könyvelnek el.

A meccs amúgy egy különleges gólt is hozott: a negyedik hazai találat előtt Joaquín Torres ugyanolyan csellel két védőt is beforgatott, mielőtt kiugratta a gólt szerző Carranzát.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Philadelphia Union–Columbus Crew 4–1
Philadelphia Union: Gazdag Dániel kezdőként végigjátszotta a meccset, a 45+3. és a 72. percben is gólt szerzett 11-esből.

FEBRUÁR 28., KEDD
04.00:
Portland Timber–Sporting Kansas City
Sporting Kansas City: Sallói Dániel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik