Lengyelország: a korábbi Fradi-védő és Kádár is kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 12:01
Lengyel sajtóértesülések szerint a helyi élvonalban szereplő KS Lechia Gdansk egy korábbi ferencvárosi védővel vagy a magyar válogatott hátvéddel, Kádár Tamással erősítheti meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

Úgy tűnik, hogy a lengyel futballkluboknál a télen igen megerősödik a magyar szál, szinte naponta lehet olvasni arról, hogy egy-egy lengyel csapat az NB I-ből szerződtetne labdarúgót.

A Przeglad Sportowy úgy tudja, hogy a középhátvédet kereső Lechia Gdansk egyik kiszemeltje Kádár Tamás, a DVTK és a magyar válogatott hátvédje.

De a lap szerint nem ő az első számú jelölt a középhátvéd posztjára, hanem a Ferencváros korábbi brazil futballistája, Gerson, aki az ősszel a román Petrolul Ploiesti-ben szerepelt.

A PS szerint közel a megegyezés a hátvéddel, de ha esetleg nem jön össze az üzlet, akkor Kádár Tamással is felvehetik a kapcsolatot, az ő neve is szerepel a kívánságlistán. Mint ismeretes, Kádárt a Lech Poznan is figyeli.

Gerson egy éve a téli felkészülés kezdete előtt bontott szerződést a Ferencvárossal. (A klub tájékoztatása szerint azért, mert nem jelent meg az első edzésen, a brazil játékos viszont azt állította, szóltak neki, hogy ne is jöjjön, mert nincs rá szükség.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik