Lech: Kádár, Elek és Varga József is képben a lengyeleknél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.18. 09:42
null
Kádár Tamást és Elek Ákost is megfigyelte a Lech Poznan (NS-archív)
Lengyel sajtóhírek szerint Kádár Tamás ismét képbe került a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznannál. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a lengyel klub már kapcsolatba is lépett a válogatott védő csapatával, a DVTK-val. Ugyanakkor Kádáron kívül más magyar labdarúgót is megfigyelt ősszel a Lech, köztük az ugyancsak diósgyőri Elek Ákost és a debreceni Varga Józsefet.

Több lengyel forrásban, illetve közösségi fórumokon is megjelent a hír, hogy Kádár Tamást szerződtetné a Lech Poznan. A játékost már nyáron is összeboronálták a poznaniakkal, de akkor a Wisla Kraków volt a védő első számú kérője, ám a krakkóiak az ő ügyében nem jutottak egyezségre, így végül Guzmics Richárdot igazolták át, aki azóta tökéletesen be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (A védőhöz kapcsolódó hír, hogy megsérült, atroszkópos beavatkozásra volt szükség.)

Talán az ő példája is hozzájárult ahhoz, hogy a Lech Poznan több magyar játékost is megfigyelt az NB I-ből az őszi szezonban. Úgy tudjuk, a DVSC-ből Varga József, a DVTK-ból pedig Kádár mellett Elek Ákos játékára voltak kíváncsiak.

Jelenleg azonban leginkább belső védőt keres a Lech. Kádár mellett két másik jelöltjük is van, de hogy komolyak a szándékaik, azt jól jelzi, hogy a hírek szerint már kapcsolatba is léptek a DVTK-val, vagyis megkezdődtek az egyeztetések a klubok között. (Lengyel források szerint a Lechnél már Lovrencsics Gergő véleményét is kikérték a válogatott csapattársról.)

A Nemzeti Sport már novemberben jelezte, hogy Kádár és Elek iránt is van érdeklődés más klubtól, és a DVTK-nál sem zárták ki, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhat a két válogatott futballista.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hidi Patrik (Honvéd)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bori Gábor, Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Honvéd, Újpest), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: külföld, Ferencváros), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Szabó Balázs

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik