1860 München: Tudok a Fulham megkereséséről - Király

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.15. 08:07
Király Gábor, a német második ligás 1860 München kapusa saját hivatalos honlapján megerősítette: tud az angol Championshipben szereplő Fulham ajánlatáról. A rutinos kapus fegyelmi vétség miatt jelenleg a müncheni „oroszlánok” második csapatánál edz.

Tudok a Fulham megkereséséről, de nekem jelenleg élő szerződésem van az 1860 Münchennel. Igaz, hétfő óta az U21-es csapattal kell edzenem – bizonytalan ideig – a Lipcse elleni fegyelmi vétség miatt. Feltett szándékom, hogy ha rajtam múlik, minél előbb visszakerüljek a felnőttcsapatba. Harmincnyolc éves vagyok, nem most kezdtem a focit, a célom, hogy védjek, ez természetes. A két lehetőség közül most úgy tűnik, a Fulhamnél lenne erre több esélyem. De én csak azzal foglalkozom most is, hogy jól teljesítsek az edzéseken, a menedzserem intézi az ügyeimet, ő tárgyal a klubbal” – nyilatkozta Király Gábor a kiralygabor.eu-nak.Tudok a Fulham megkereséséről, de nekem jelenleg élő szerződésem van az 1860 Münchennel. Igaz, hétfő óta az U21-es csapattal kell edzenem – bizonytalan ideig – a Lipcse elleni fegyelmi vétség miatt. Feltett szándékom, hogy ha rajtam múlik, minél előbb visszakerüljek a felnőttcsapatba. Harmincnyolc éves vagyok, nem most kezdtem a focit, a célom, hogy védjek, ez természetes. A két lehetőség közül most úgy tűnik, a Fulhamnél lenne erre több esélyem. De én csak azzal foglalkozom most is, hogy jól teljesítsek az edzéseken, a menedzserem intézi az ügyeimet, ő tárgyal a klubbal” – nyilatkozta Király Gábor a kiralygabor.eu-nak.

Királynak bőven van angliai tapasztalata, hiszen 2004 és 2007 között a Crystal Palace, 2007 és 2009 között pedig a Burnley játékosa volt, kölcsönben pedig megfordult a West Ham Unitedben és az Aston Villában is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik