NB III: mumusába futott a kis Fradi, Lisztesék hengereltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.24. 20:22
A Ferencváros II hazai pályán 2–0-ra kikapott a Felsőtárkánytól a labdarúgó NB III 2. fordulójának szombati játéknapján a Keleti csoportjában. A Balatonfüred hatot, az Andráshida ötöt vágott Nyugaton, míg a Középcsoportban a Szeged két pontot Komlón hagyott.

KELETI CSOPORT. Az elmúlt héten Ebesen pont nélkül maradó Ferencváros II a második mérkőzését is elveszítette; a Népligetben 2–0-ra nyerő Felsőtárkány mindkét gólját a Fradi orra alá már máskor is borsot törő Montvai Tibor szerezte. Az első fordulóban a REAC-ot lelépő Létavértes ismét nyert, Zoran Szpisljak csapatának győztes gólját Bereczki Dániel szerezte Egerben. A rákospalotaiak javítottak a múlt heti hatos után, Bojtor László kettőt vágott, csapata négyet a Nyírbátornak. A Hajdúböszörmény a 91. percben mentett pontot a Jászapáti ellen, míg a Hatvan korán gólt kapott, ám Horváth Sándor duplájával megfordította meccsét az első fordulóban idegenben nyerő Cigánd ellen. KELETI CSOPORT. Az elmúlt héten Ebesen pont nélkül maradó Ferencváros II a második mérkőzését is elveszítette; a Népligetben 2–0-ra nyerő Felsőtárkány mindkét gólját a Fradi orra alá már máskor is borsot törő Montvai Tibor szerezte. Az első fordulóban a REAC-ot lelépő Létavértes ismét nyert, Zoran Szpisljak csapatának győztes gólját Bereczki Dániel szerezte Egerben. A rákospalotaiak javítottak a múlt heti hatos után, Bojtor László kettőt vágott, csapata négyet a Nyírbátornak. A Hajdúböszörmény a 91. percben mentett pontot a Jászapáti ellen, míg a Hatvan korán gólt kapott, ám Horváth Sándor duplájával megfordította meccsét az első fordulóban idegenben nyerő Cigánd ellen.

KÖZÉPCSOPORT. A Szeged nem tudott nyerni Komlón, Geiger Norbert gólját Kalmár Gergő a hajrában megválaszolta. A Lisztes Krisztiánnal felálló Soroksárban Pandur Péter mesterhármast ért el az ESMTK elleni presztízsmeccsen, míg a Rákosmente Kocsis Dávid duplájával győzött a Honvéd-MFA vendégeként. Két meccs után csak a Maglód százszázalékos, amely Rábold Richárd góljával, az utolsó 25 percben emberhátrányban játszva nyert Bölcskén.

NYUGATI CSOPORT. Kocsis Gergő (3) és Nyári Ádám (2) brillírozásával a Balatonfüred 6–1-re lemosta a Veszprémet, míg az Andráshida Sági Gábor duplájával alapozta meg fölényes mosonmagyaróvári diadalát – mindkét nagy győzelem idegenben született. A Győri ETO második csapata simán nyert Körmenden, a Haladásé még simábban kapott ki Csepelen. A Duna-csoport tavalyi bajnoka, a Budaörs hazai pályán Sánta Attila és Feil Máté egy-egy duplájával 4–0-ra kiütötte a Tökölt, így megszerezte első győzelmét.

KELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ (augusztus 24–25.)
Szombat

DVSC-DEAC–Ebes 1–0
Ferencváros II–Felsőtárkány 0–2
Kazincbarcika–Putnok 2–1
Eger–Létavértes 1–2
Hatvan–Cigánd 3–1
Hajdúböszörmény–Jászapáti 2–2
REAC–Nyírbátor 4–0
Vasárnap
Veresegyház–Tiszaújváros 17.30
Tabella»

KÖZÉPCSOPORT, 2. FORDULÓ (augusztus 24–25.)
Szombat

Videoton II–Dunaharaszti 1–1
Baja–Dabas 0–3
Soroksár–ESMTK 4–0
Honvéd-MFA–Rákosmente 1–3
Bölcske–Maglód 0–1
Komló–Szeged 1–1
Monor–Gyula 2–1
Vasárnap
Szekszárd–Orosháza 17.30
Tabella»

NYUGATI CSOPORT, 2. FORDULÓ (augusztus 24–25.)
Szombat
Csepel–Haladás II 3–0
Veszprém–Balatonfüred 1–6
Mosonmagyaróvár–Andráshida 0–5
Körmend–Győri ETO II 1–3
Budaörs–Tököl 4–0
Újbuda–Dorog 2–0
Csákvár–Nagyatád 3–1
Vasárnap
Diósd–BKV Előre 17.30
Tabella»

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik