NB II: szerződést hosszabbított az exválogatott támadó Győrben

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.09. 07:34
null
Priskin Tamás szerződést hosszabbított Győrben (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)
Újabb egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC csapatkapitánya, Priskin Tamás, így a következő idényben is a győrieket erősíti a rutinos támadó – számolt be róla a klub honlapja.

 

Az ETO FC csapatkapitánya, rutinos támadója, Priskin Tamás egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így a következő idényben is a győrieket erősíti.

A 63-szoros válogatott Priskin 2020 elején a Ferencvárostól tért vissza nevelőegyesületéhez és a 2020–2021-es kiírásban az NB II gólkirálya lett 21 találattal. A nemrég véget ért 2021–2022-es idényben azonban sok mérkőzést hagyott ki sérülés miatt, ám a bajnokság végére újra eredményesen játszott és hét találatig jutott.

Nem volt kérdés számomra, hogy a klubnál szeretnék maradni, hiszen nekem az ETO a második otthonom, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült mindenben megállapodnunk – mondta a 35 éves Priskin Tamás. Továbbra is segítségére akarok lenni a csapatnak a pályán és a pályán kívül egyaránt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik