NB II: a DVTK szerződtette Póser Dánielt

Vágólapra másolva!
2021.06.16. 15:22
null
Póser Dániel a DVTK-ban folytatja pályafutását (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján bejelentette, szerződtette az élvonal legutóbbi évadából szintén kieső Budafoki MTE 31 éves kapusát, Póser Dánielt.

 

Póser Dániel szülővárosában, Debrecenben nevelkedett, 2009 februárjában kupamérkőzésen mutatkozott be a DVSC első csapatában, amelyben akkoriban Kondás Elemér is a szakmai stáb tagja volt, az egyik játékostársa pedig Igor Bogdanovics volt. A következő három és fél évben kölcsönben a fiókcsapatnak számító Létavértes színeiben folytatta, majd kazincbarcikai kitérőt követően lett a Békéscsaba játékosa. Két év után, 2015-ben elfogadta az élvonalba akkor feljutó Vasas ajánlatát, amelyben a Magyar Kupában védett, az NB I-ben azonban csak a kispadon ült. A több játéklehetőség reményében Budafokra igazolt, ahol a második évben feljutott csapatával az élvonalba, és 23 mérkőzésen védte a piros-feketék kapuját.

Póser Dániel miután megfelelt az ilyenkor szokásos alapos orvosi vizsgálaton, aláírta szerződését Miskolcon, és szerda délután máredzésbe is áll az új csapatában – közölte a dvtk.eu.

Eközben a miskolciak is bejelentették hivatalos honlapjukon Gheorghe Grozav távozását, a román válogatott támadó átigazolási díj ellenében az MTK Budapest csapatában folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik