NB I: ezért nem játszott Suljic? A Videoton vinné – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 09:20
A Blikk információja szerint a Videoton szerződtetné Asmir Suljicot a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadóját. Ugyanakkor szélső mellett csatár és edző is hamarosan érkezhet Fehérvárra, a jelöltek listáján egy „régi jó ismerős” neve is szerepel.

„Suljic azért nem játszott, mert kicsit elfáradt, mentálisan nincs a topon. Legalábbis az edzéseken azt tapasztaltam, hogy nincs rendben fejben, valószínűleg ezért vannak a formájával is gondok, így aztán másnak adtam lehetőséget” – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője a Haladás elleni mérkőzés után. Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője a Haladás elleni mérkőzés után.

A bosnyák labdarúgó a szombathelyiek ellen a kispadon kapott helyet, és a találkozó előtt nem volt ott a bemelegítésként passzolgató cserék között. A szünetben már a tartalékokkal labdázgatott, ám végül nem állt be. A Blikk információja szerint a második félidőben végig a kapu mögött melegítő Suljic megtagadta a pályára lépést a Haladás ellen, Vignjevics azt mondta a lapnak, hogy a támadó a szünetben azt jelezte neki, nem érzi jól magát, ezért nem lépett pályára. A lap szerint a bosnyák játékos a Videotonhoz szerződhet, és a pénz mellett fiatal tehetségeket is kapna érte a lila-fehér klub.

A Nemzeti Sport Online megtudta, a Videoton valóban szeretne szélsőt szerződtetni, és a szóba jöhető jelöltek között Asmir Suljic neve is szerepel, de kérdés, sikerülhet-e egyezségre jutni a hétszázezer euróra taksált labdarúgóról az Újpesttel.

Szélső mellett csatár is érkezhet Fehérvárra, jó eséllyel már a héten. Ugyanakkor az eddig biztos távozónak vélt belső védő, Szekeres Adrián akár maradhat is, mert az MTK ellen kiállított Juhász Roland eltiltása miatt egy ideig a szükségesnél kevesebben maradhatnak a Videotonnál erre a posztra.

Amint már jeleztük, a hírek szerint a horvát Igor Stimacot is beajánlották már Fehérváron, de úgy tudjuk, 25-30 nevet számlál a szóba jöhető edzők száma, a listán ott van a csapattal bajnokságot nyerő, majd nyáron menesztett spanyol Joan Carrillo neve is…

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Koltai Tamás (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Pátkai Máté (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők: Kleinheisler László (PAFC), Szekeres Adrián (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Gábor Péter

Kiszemeltek: Asmir Suljic (Újpest)

Távozók: Arturo Álvarez (salvadori, szabadon igazolható), Álvaro Brachi (spanyol, szabadon igazolható), Juan Calatayud (spanyol, Atlético de Kolkata – India), Hudák Martin (PAFC, kölcsön után végleg?), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Papp Máté (dunaújvárosi kölcsön után Sopron, szabadon igazolhatóként), Szofian Sakla (marokkói, szabadon igazolható), Sándor György (Perth Glory – Ausztrália, szabadon igazolhatóként), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Vasas), Tar Zsolt (PAFC, kölcsön után végleg?), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után visszavonult)

Kölcsönbe távozók: Horváth Tamás (PAFC), Tomás Tujvel (szlovák, kecskeméti kölcsön után DAC – Dunaszerdahely, Szlovákia), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után ismét PAFC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, onnan Cigánd)

Távozhatnak: Kleinheisler László, Szekeres Adrián
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik