Mezőkövesd: újabb játékost szerződtettek, ezúttal Grúziából

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.14. 10:51
null
Ilja Beriasvili (jobbra) a kövesdiek szakmai igazgatójával, Tóth Lászlóval (Fotó: Mezőkövesd Zsóry)
Ilja Beriasvili személyében korábbi grúz utánpótlás-válogatott belső védőt igazolt a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

 

 

A Mezőkövesd új szerzeményét, Ilja Beriasvilit Tóth László szakmai igazgató mutatta be a klub honlapján. Arról nincs hír, hogy a korábban a grúz U21-es válogatottban is szerepelt játékos mennyi időre kötelezte el magát új csapatához.

A 24 esztendős belső védő a grúzFC Kaheti Telavicsapatában nevelkedett, majd 2015 júliusában a szintén grúz FC Alazanihoz igazolt, amelytől másfél évvel később, 2017 januárjában az ugyancsak grúz FC Telavi szerződtette. Négy és fél évvel később az orosz Rotor Volgogradhoz került, amelytől egy év után, 2022. júliusában tért vissza az FC Telavihoz. A játékos a Telavi együttesében 63 tétmeccsen lépett pályára és négy gólt lőtt, míg az orosz második ligában 25 mérkőzésen játszott és 3 gólt szerzett.

Ilia Beriashvili a kövesdiek negyedik téli szerzeménye Csontos Dominik, Steliano Filip és Márkus Attila után.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők:
Ilja Beriasvili (grúz, FC Telavi – Grúzia), Csontos Dominik (Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár – szabadon igazolhatóként), Steliano Filip (román, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dinamo Bucuresti – Románia), Márkus Attila (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: –
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik