Lengyelország: a magyar védő megfelelt a tesztmérkőzésen

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 13:22
Lengyelországi beszámolók szerint a kedd esti felkészülési mérkőzésen tesztelt labdarúgók közül Dlusztus Andrásnak van a legnagyobb esélye arra, hogy szerződést kapjon a lengyel élvonal újoncánál, a Zawisza Bydgoszcznál.

A Lombard FC keretéhez tartozó, a pápaiak engedélyével Lengyelországban tartózkodó Dlusztus végigjátszotta a Nielba Wagrowiec ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzést, és az ekstraklasa.net értesülései szerint olyan teljesítményt nyújtott, ami esélyt ad neki a szerződésre. Ryszard Tarasiewicz vezetőedző elmondta: „csodát nem látott" a próbajátékosok részéről, de teljesítményüket pozitívan értékeli.a pápaiak engedélyével Lengyelországban tartózkodó Dlusztus végigjátszotta a Nielba Wagrowiec ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzést, és az ekstraklasa.net értesülései szerint olyan teljesítményt nyújtott, ami esélyt ad neki a szerződésre. Ryszard Tarasiewicz vezetőedző elmondta: „csodát nem látott" a próbajátékosok részéről, de teljesítményüket pozitívan értékeli.

Érdekesség, hogy a Zawiszában szintén próbajátékosként pályára lépett a korábban a Bp. Honvédban is megforduló új-zélandi támadó, Kris Bright, és bár két gólt szerzett, az ő szerződtetésével kapcsolatban visszafogottabbak a lengyel várakozások. Bright a legutóbbi szezont a finn Mariehamnban töltötte.

A 2013–14-es lengyel bajnokság a hétvégén kezdődik meg, az újonc Zawisza szombaton a Jagielloniát fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik