FTC: szép gól a 17 éves támadótól – videón a győztes edzőmeccs

Vágólapra másolva!
2021.01.14. 09:35
Mint ismeretes, a Ferencváros Spanyolországban edzőtáborozó labdarúgócsapata szerdán felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött a harmadosztályú Algeciras ellen – tekintse meg a találkozó összefoglalóját, amelyből kiderül, az FTC egyik legaktívabb játékosa, a 17 éves Redzic Damir volt, aki nem sokkal a becserélése után szép gólt is szerzett. Redzic három és fél éve az FTC játékosa, előtte a Pécsi MFC-ben és a Harkányi SE-ben futballozott.

„Ez volt az első gólom a felnőttcsapat színeiben, nagyon örülök neki. Vécsei Bálint passza után befelé cseleztem, majd sikerült a hosszúba elrúgnom a labdát, nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy bement, és az is, hogy utána mindenki gratulált. Ráadásul pont itt, az edzőtáborban sikerült... Innen csak felfelé szeretnék menni – nyilatkozta a fradi.hu-nak a meccs után Redzic Damir, aki az ősszel az NB III-as csapatban 14 meccsen hét gólt szerzett és elutazhatott az első csapattal a marbellai edzőtáborba – Nagyon jól érzem itt magam. Profikkal vagyok körülvéve, jó, hogy testközelből is megtapasztalhatom, hogyan gyakorol a csapat az edzéseken, illetve hogyan készül a meccsekre. Mindenben támogatnak a csapattársak, boldog vagyok, hogy itt lehetek."

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–ALGECIRAS (spanyol III.) 3–1 (1–1)

Marbella
FTC: Bogdán – Lovrencsics G. (Botka, 61.), Blazic (Frimpong, 61.), Csontos (Dvali, 61.), Heister (Nagy O., 57.) – Sigér (Haratin, 61.), Laidouni (Vécsei, 61.) – Isael (Zubkov, 58.), Skvarka (Redzic, 61.), Mak (Somália, 57.) – Baturina (Uzuni 61.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Mak (5.), Redzic (67.), Uzuni (90+1.), ill. Dani Sales (44.)
Forrás: fradi.hu

Redzic Damir (szemben) góllal tette le a névjegyét az első csapatban (Fotó: fradi.hu)
Redzic Damir (szemben) góllal tette le a névjegyét az első csapatban (Fotó: fradi.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik