N-P. T. 2022.01.19 22:09 Frissítve: 2022.01.24 13:33

FTC: Bassey jó konkurenciája lesz Bolinak – Csercseszov

A Ferencváros labdarúgócsapata 2–0-ra kikapott Dunaszerdahelyen felkészülési mérkőzésen. A zöld-fehérek orosz trénere, Sztanyiszlav Csercseszov meg is tartotta első mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját a Fradi vezetőedzőjeként, német nyelven.

 

Az FTC vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerint jó tesztmérkőzést játszottak.

„Úgyhogy megérte ez a két és fél órás utazás. Nagyon fontos volt ma az, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani a pályán, és, hogy bizonyos labdarúgóknak kilencven perc kerüljön a lábába. Nem olyan régóta edzünk így együtt, nehezíti az is a helyzetünket, hogy jelenleg tíz játékosunk karanténban van, hárman pedig az Afrika-kupán játszanak.”

Videónkból az is kiderül, mit gondol új játékosáról, Fortune Bassey-ról.

Róbert Mak a nehézségekről beszélt:

„Ez volt az első és egyben az utolsó felkészülési mérkőzésünk. Sok játékosunk volt beteg és karanténban, úgyhogy csak három napja edzünk közösen, ez azért ma érezhető volt. Ettől függetlenül nagyon jó meccs volt, sajnos kikaptunk kettő nullra. Nem maradt más hátra, mint jól felkészülni a jövő héten kezdődő bajnokságra.”

JOAO JANEIRO ÉS HAHN JÁNOS

A MÉRKŐZÉS GÓLÖSSZEFOGLALÓJA

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DAC (Dunaszerdahely, szlovákiai)–Ferencváros 2–0 (2–0)
Dunaszerdahely, Mol Aréna, 1368 néző. V: Kiss Bálint
DAC: Veszelinov (Vantruba, a szünetben) – Brunetti (Beszkorovajnij, 83.), Veselovsky (Bögi, a szünetben), Kruzliak (Mugadbegovic, a szünetben), Ciganiks (Maly, a szünetben) – Njie (Dimun, a szünetben), Balic (Nebyla, a szünetben) – Krsztovics (Alex Pinto, 58.), Verlinden (Hahn J., a szünetben), Sharani (Moumou, a szünetben) – Andzouana (Vitális, 79.). Vezetőedző: Joao Janeiro
Ferencváros: Dibusz – Wingo (Csontos D., 68.), Blazic (Botka, a szünetben), Dvali, Civic (Cabraja, 83.) – Besic (Nagy Olivér, 88.), Loncar – Uzuni (Marin, 56.), Mak (Gavrics, 73.), Zubkov (Szánthó, 68.) – Boli (Bassey, 58.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző:
Krsztovics (17.), Ciganiks (28.)

Sztanyiszlav Csercseszov a dunaszerdahelyi sajtótájékoztatón (Fotó: Török Attila)

 

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.

2022.05.20 09:05:00

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Egy reccsenés… Nagyot kiáltott: »Végem van, eltört a lábam!« Az orvos mentőkért kiabált.”