FTC: a Laidouniért jött olasz ajánlatok tárgyalásra sem érdemesek

Vágólapra másolva!
2023.01.10. 12:47
null
A<a href="https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/tmw-samp-e-cremonese-hanno-sondato-laidouni-no-del-ferencvaros-al-prestito-1776922?fbclid=IwAR1RLLoQjeo6AfBhnUVtowbtnKtt5aLyaRUylexw4fOSUMdk1VuW9j5fSfQ"> Tuttomercatoweb</a> szerint a Samp és a Cremonese is kölcsönvette volna Laidounit a Ferencvárostól
Amint arról hétfőn beszámoltunk, a Ferencváros ajánlatot kapott az olasz Sampdoriától a tunéziai válogatott Aissa Laidouni játékjogáért, de azt is jeleztük, ez az ajánlat nagyon távol állt az FTC elképzeléseitől. Az olasz Tuttomercatoweb azt is tudni véli, miért.

 

A Tuttomercatoweb arról ír, hogy a Sampdoria (jelenleg a 19. helyen áll) és a Serie A-ba tavasszal feljutó Cremonese (20. helyezett) is megpróbálkozott azzal, hogy kölcsönbe, vételi opcióval megszerezze a Ferencvárostól a világbajnokságon remeklő, tunéziai válogatott középpályást, Aissa Laidounit. A hírek szerint azonban az FTC elzárkózott ettől, csak olyan kérőkkel tárgyal a magyar klub, melyek végleg megvásárolnák a 26 éves futballista játékjogát. Ez egybecseng a Nemzeti Sport hétfői értesüléseivel, mely szerint a Samp ajánlata nagyon távol állt a Ferencváros elképzeléseitől.

Az olasz piaci portál szerint a játékos kivásárlási ára négymillió euró, a Ferencvárosnál pedig 2024 júniusáig szól a szerződése.

Az olaszországi hírt többek között a román 3minute.net is átvette – a román sajtó azért követi továbbra is figyelemmel a 2019 és 2021 között a FC Voluntari-ban futballozó Laidouni sorsát, mert a híreik szerint további értékesítés esetén a román klub is részesedhet az eladási árából.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Manner Balázs, Radnóti Dániel István, Varga Zétény
Kiszemeltek: Halmai Ádám (Soroksár), Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Cso Ku Szung (dél-koreai, Csonbuk Motors – Dél-Korea), Owusu Kwabena (ghánai, Qarabag – Azerbajdzsán),Didier Lamkel Zé (kameruni, KV Kortrijk – Belgium)
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd – szabadon igazolhatóként), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Boli (elefántcsontparti, Gaziantep FK – Törökország, Qarabag – Azerbajdzsán), Aissa Laidouni (francia-tunéziai, Olympique de Marseille – Franciaország; Hertha BSC, Wolfsburg – Németország; Celtic – Skócia; Sampdoria, Cremonese – Olaszország; Besiktas – Törökország; Oroszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik