FTC: ez az olasz csapat tett ajánlatot Laidouniért

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 10:38
null
Aissa Laidouni is elutazott a Ferencváros spanyolországi edzőtáborába (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/photo/?fbid=736641074486491&amp;set=pcb.736641727819759">fradi.hu</a>)
Az olasz Sport Mediaset értesülései szerint a Serie A-ban szereplő Sampdoria kiszemeltjei között is szerepel a Ferencváros labdarúgócsapatának tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni – a Nemzeti Sport úgy tudja, az olaszok ajánlatot is tettek a játékosért. Azerbajdzsáni sajtóhírek szerint a Qarabag érdeklődik az FTC elefántcsontparti csatára, Franck Boli iránt.

 

 

Az olasz Sport Mediaset az átigazolási, piaci figyelőjében osztotta meg a rövid hírt, hogy a Ferencváros tunéziai válogatott középpályását, a tavaly három vb-meccsen is pályára lépő Aissa Laidounit a Serie A-ban 18. helyen álló Sampdoria is szerződtetné. A Nemzeti Sport úgy tudja, az olasz klub ajánlatot is tett a 26 éves futballistáért, de az távol állt a Ferencváros elképzeléseitől, így nem születhetett egyezség a felek között. Kerestük a hírrel a Ferencvárost, de a klub átigazolási sajtóhíreket nem kommentál.

Mint arról a napokban beszámoltunk, Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC vezetőedzője az orosz Szport-Ekszpressznek beszélt arról a múlt héten, hogy Olaszországból is érdeklődnek a középpályás iránt.

„Olaszországból és Németországból is figyelik – konkrét klubokat nem tudok megnevezni” – fogalmazott Csercseszov, aki orosz érdeklődésekről is tud. A nemzetközi sajtó korábban az érdeklődők közül Franciaországból a Marseille-t, Németországból a Wolfsburgot és a Herthát, Skóciából a Celticet, Törökországból a Besiktast nevezte meg.

Azerbajdzsánban az azerisport.com pedig arról ír, hogy a bajnoki címvédő, a BL-selejtezőben a Ferencvárost kiverő Qarabag szerződtetné az FTC csatárát, a török Gaziantep FK-val is hírbe hozott elefántcsontparti Franck Bolit. A portál szerint még egy csatárcsere is elképzelhető a két klub között. Ugyanis, mint beszámoltunk róla, a Ferencváros kiszemeltjei között a Qarabag ghánai játékosát,Owusu Kwabenát említik – a Transfermarkt szerint mindkét csatárnak a nyáron jár le a szerződése jelenlegi klubjánál. Owusuval kapcsolatos friss hír, hogy Izraelből származó értesüléseink szerint a Maccabi Tel-Aviv is szerződtetné.

A Ferencváros a héten Spanyolországban edzőtáborozik, a fradi.hu közzé tette az edzőtáborba elutazott keretet, amelyben Laidouni neve is szerepel, Boli viszont nincs a névsorban.

A FERENCVÁROS KERETE A SPANYOLORSZÁGI EDZŐTÁBORBAN

 

Kapusok: Dibusz Dénes, Bogdán Ádám, Szécsi Gergő, Radnóti Dániel
Védők: Samy Mmaee, Botka Endre, Eldar Civic, Adnan Kovacevic, Mats Knoester, Pászka Lóránd, Henry Wingo, Almássy Levente
Középpályások: Muhamed Besic, Vécsei Bálint, Aissa Laidouni, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Sigér Dávid, Amer Gojak, Giorgi Haraisvili, Anderson Esiti, Lisztes Krisztián, Varga Zétény
Csatárok: Adama Traoré, Tokmac Nguen, Ryan Mmaee, Carlos Auzqui, Marquinhos, Halmai Ádám

A FERENCVÁROS FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Edzőtábor:
január 7.–17. La Nuchia, Spanyolország

Január 11., szerda
15.00:
FTC–FC Augsburg (német)
Január 15., vasárnap
15.00:
FTC–Piast Gliwice (lengyel)
Január 16., hétfő
15.00:
FTC–Viktoria Plzen (cseh)

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Manner Balázs, Radnóti Dániel István, Varga Zétény
Kiszemeltek: Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Cso Ku Szung (dél-koreai, Csonbuk Motors – Dél-Korea), Didier Lamkel Zé (kameruni, KV Kortrijk – Belgium), Owusu Kwabena (ghánai, Qarabag – Azerbajdzsán)
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd – szabadon igazolhatóként), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Boli (elefántcsontparti, Gaziantep FK – Törökország, Qarabag – Azerbajdzsán), Aissa Laidouni (francia-tunéziai, Olympique de Marseille – Franciaország; Hertha BSC, Wolfsburg – Németország; Celtic – Skócia; Sampdoria – Olaszország; Besiktas – Törökország; Oroszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik