NB II: folytatódik a csatárok jövés-menése Kövesden

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 13:35
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd együttesében futballozik tavasszal a legutóbb a Honvéd kölcsönjátékosaként Mezőkövesden szereplő Nikola Pantovics, míg Medgyes Zoltán a Haladástól kerülhet Mezőkövesdre.

A DVTK elleni felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd együttesében pályára lépett a 19 éves szombathelyi támadó, Medgyes Zoltán.pályára lépett a 19 éves szombathelyi támadó, Medgyes Zoltán.

A mezőkövesdiek technikai vezetője, ifj. Tállai András elmondta, hogy Tóth László vezetőedző tisztában van a fiatal játékos képességeivel, hiszen Szombathelyen már dolgozott vele. Medgyes sorsáról a jövő hét elejéig határoznak a matyóföldieknél.

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy az őszi szezonban a Honvéd kölcsönjátékosaként Kövesden szereplő Nikola Pantovics viszont tavasszal a Cegléd együttesében futballozik, szintén kölcsönben.

A Mezőkövesd játékoskeretében így a csatárokat tekintve jelentős mozgás tapasztalható a téli átigazolási időszakban: Bajzát Péter és Lukács Raymond már biztosan a borsodiaknál szerepel a tavasszal, míg Medgyes Zoltán mellett Furár Róbert is a csapathoz kerülhet. Két támadó azonban távozott, Nikola Pantovics mellett George Menougong is elhagyta a klubot.

„Elégedett vagyok a produkciónkkal és valamennyi játékosunk teljesítményével – ejtett szót a felkészülésről Tóth László. – Most visszamegyünk Zsóry-fürdőbe, ahol péntektől gőzerővel folytatjuk felkészülésünket.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESDNÉL
Érkezők: Dvorschák Gábor (Haladás), Lukács Raymond (FC Bihor – Románia)
Kölcsönbe érkezők: Bajzát Péter (Nyíregyháza), Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza), ifj. Nyilas Elek (Soroksár)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Dombó Dávid (SV Lafnitz – Ausztria), Furár Róbert (Szarvas), Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsön után végleg?), Medgyes Zoltán (Haladás), Zamostny Balázs (Haladás)
Távozók: George Menougong (kameruni-magyar, ?), Szántai Levente (Szeged 2011)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Nikola Pantovics (Bp. Honvéd, onnan Cegléd – kölcsönbe)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik