Mészöly Géza az Újpestről: Mindenki le akart beszélni, mert csak megégni lehet vele

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.29. 10:21
Mészöly Géza bármikor segít, ha Újpestről hívják (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, az Újpest FC nem hosszabbítja meg Mészöly Géza lejáró szerződését, így a februárban kinevezett szakvezető távozik a fővárosi lila-fehérektől. Az 57 éves vezetőedző a klub honlapjának adott búcsúinterjút.

Mészöly Géza bent tartotta az NB I-ben az Újpestet, de a klub vezetősége nem hosszabbítja meg szerződését, így harmadszor is elhagyja a lila-fehéreket.

„Kettős érzések kavarognak bennem, nyilván szomorú vagyok, hogy nem folytathatom ezt a februárban megkezdett kalandot, mely már a harmadik kinevezésem volt Újpesten – erre egyébként nagyon büszke vagyok –, de nagyon örülök, hogy megtörtént ez a néhány hónap.

Mindenki le akart beszélni arról, hogy elfogadjam ezt a felkérést, mert csak megégni lehet vele, de szeretem annyira az Újpestet, hogy ez nem lehetett szempont. Segíteni hívtak, ilyenkor jönni kell

 – hangsúlyozta Mészöly Géza, aki hálás a szurkolóknak a fogadtatásért és úgy véli, már csak ezért megérte elvállalnia a felkérést.

„Lehet, voltak súrlódások, de a legjobb házasságban is vannak. A lényeg, a kölcsönös tisztelet azonban mindig megvolt és remélem, örökre így is marad” – húzta alá Mészöly Géza, aki az elmúlt hónapokból a DVTK elleni 7–0-s sikert emelte ki, hiszen történelmi sikert arattak.

„De az első győzelmünket is kiemelném, hiszen egy morálisan, erőnlétileg és lelkileg is romokban heverő öltöző fogadott, amit néhány óra alatt kellett összerántani és egy teljesen új felállással kellett kifutnunk a Diósgyőr otthonában” – emlékeztetett Mészöly Géza, aki szeretne a labdarúgás mellett maradni, Újpesten pedig bármikor, bármiben segít, ha szólnak neki.

„Nagyon köszönöm azt a korrektséget és támogatást, amit az Újpest FC vezetőségétől, Benczédi Balázstól és Ratatics Pétertől kaptam az elmúlt hónapokban. Tényleg látom, hogy jó kezekbe került a Klub, éjt nappallá téve dolgozik most is mindenki, hogy az elmúlt évek eredménytelensége ne történhessen meg újra, ha számítanak bármiben rám, én itt leszek” – zárta szavait a búcsúzó vezetőedző.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik