NB I: Gruber Zsombor sérülése miatt visszatért az FTC-hez

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.02. 13:05
Gruber Zsombor két hétig biztosan nem léphet pályára (Fotó: Szabó Miklós)
Az NB I-es Zalaegerszegnél kölcsönjátékosként szereplő ferencvárosi csatár, Gruber Zsombor nem léphetett pályára csapata Diósgyőr elleni bajnokiján. Mint kiderült, a 19 éves játékos részleges bokaszalagszakadását szenvedett, így sérülését most a fővárosiak orvosi stábja kezeli.

Mint ismert, Gruber Zsombor március 17-én, a ZTE Debrecen elleni bajnokiján kapott rúgást a bokájára, majd később nem is tudta folytatni a játékot. A sérülés miatt Gruber kihagyta csapata szombati Diósgyőr elleni bajnokiját, ahol egyébként az egerszegiek 5–1-es győzelmet arattak. „A kezelést követően ugyan próbálkoztam a játékkal, de a fájdalmaim nem tették lehetővé a folytatást – mondta el a Metropolnak a tehetséges játékos. – Minimum két hét a felépülés, de előfordulhat, hogy annál is hosszabb időt vesz igénybe. Pedig segíteni szeretnék a ZTE-nek a hátralévő bajnoki fordulókban.”

Öröm az ürömben, hogy a sérülés miatt Grubernek lehetősége van közelebbről megismerni leendő ferencvárosi csapattársait, sérülését ugyanis a zöld-fehérek orvosi stábja kezeli, és jelenleg abban a fővárosi albérletben él, ahol még a Puskás Akadémia játékosaként lakott.

„Most alkalmam nyílik a leendő játszótársaim közelebbi megismerésére. Csak az szomorít el, hogy erre egy részleges szakadás szolgáltatott apropót” – mondta Gruber, aki februárban szerződött a Ferencvároshoz, amely kölcsönadta őt a ZTE-nek.

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik