DVTK: Máté Csaba a VIP-teraszról nézte az Újpest elleni meccset – fotó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 09:38
A vármegyei hírportál egy olvasójától kapta a képet a DVTK-Újpest meccs alatt a VIP-teraszon helyet foglaló Máté Csabáról (Fotó: boon.hu)
A Ferencváros labdarúgócsapatától ősszel távozott Máté Csaba vasárnap a helyszínen tekintette meg a DVTK–Újpest mérkőzést, sajtóhírek szerint ő az első számú esélyes az edzőt kereső Diósgyőr kispadjára.

 

 

A boon.hu vármegyei híroldal február első napjaiban írt először, hogy Máté Csaba az egyik jelölt a Kuznyecov Szergej leváltása után edzőt kereső DVTK kispadjára (az első három tavaszi bajnokin Simon Miklós irányította a csapatot megbízott edzőként, két vereség és egy döntetlen volt vele a mérleg), hétfőn pedig már egy fotót is közölt a portál a vasárnapi DVTK–Újpest (1–2) meccsről, melyet a helyszínen, a diósgyőri VIP-teraszról tekintett meg az idény elején még a Ferencvárost irányító Máté Csaba.

A boon.hu szerint Máté Csaba a fő esélyes a Diósgyőr kispadjára, ugyanakkor a szóba került jelöltek között megemlít több, korábban Magyarországon dolgozó külföldi edzőt is. Így a német Michael Borist, a szerb Milos Kruscsicsot és a horvát Dean Klafuricot, bár utóbbinak van csapata, és a hírek szerint, bár egyeztettek vele a diósgyőriek, nem szeretné elhagyni a bosnyák Velez Mostart. 

A Nemzeti Sport úgy tudja, Máté Csaba korábban a DVTK Kecskemét elleni meccsét is a helyszínen tekintette meg, voltak is már egyeztetések a szakemberrel, de azt egyelőre nem tudjuk, hogyan állnak a tárgyalások, mikor zárulhat le az ügy. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik