NB I: „Ez nagyon hiányzik” – Vignjevics a sorozatban 5. vereség után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.12.03. 15:42
null
Nebojsa Vignjevics a kihagyott helyzetek miatt kesergett (Fotó: Koncz Márton)
A labdarúgó NB I 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Paks 2–1-re győzött az Újpest otthonában, így továbbra is megtartotta vezető helyét a tabellán. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Paks trénere, Bognár György szerint a szél mindkét félidőben segítette az egyik csapatot.

„A másodikban ezért is javult fel a játékunk: hosszabb labdákkal a szél segítségével jobban tudtunk játszani. Nem volt színvonalas meccs, nem volt élvezhető a játék, de a csapatjátékból és abból a pár lehetőségből, ami előttünk adódott, azt vonom le, hogy megérdemelten nyertük meg a meccset.”

BOGNÁR GYÖRGY SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

MESSZE MÉG A VÉGE... – KÖNYVES 34 ÉVESEN ELŐSZÖR HARCOLHAT NB I-ES ARANYÉRT

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics először a Paksnak gratulált.

„Úgy játszott, ahogy mindig is szokott: karakteresen, hosszú labdákkal operálva, begyűjtve a második labdákat. Meccs előtt is mondtam a fiúknak, hogy ezekre figyelni kell. Megvolt a reakció részükről, de a Paks ellen nem könnyű játszani. Sok lehetőséget kihagytunk, nemcsak ma, hanem korábban is, ez nagy nyomást helyez a csapatra. Még az egy az egy elleni ziccerekből sem jövünk ki jól. Ez nagyon hiányzik. Nem találunk be időben, nem vagyunk gólerősek, ami nem ad biztonságot a csapatnak. Három-négy kifejezett ziccerünk is volt, egyiket sem tudtuk értékesíteni, ettől feszültebbé válik a találkozó, a játékosok idegesebbek lesznek. Aztán másodszor is betalált a Paks, onnantól nehéz volt váltani.”

NEBOJSA VIGNJEVICS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

LABDARÚGÓ NB I
15. FORDULÓ

ÚJPEST FC–PAKSI FC 1–2 (Varga B. 25., ill. Könyves 23., Hahn 63. – előbbi 11-esből)
Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 3078 néző Vezette: Berke Balázs

ONLINE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik