Újpest: nem lesz második visszatérés, kiderült, hol folytatja Beridze

Vágólapra másolva!
2023.09.12. 12:32
null
Beridze nem lesz újra az Újpesté (Fotó: Kocaeli Gazetesi)
Mint beszámoltunk róla, hétfő este a török élvonalban szereplő Ankaragücü bejelentette, hogy felbontotta a  korábban két részletben az Újpest FC színeiben 99 mérkőzésen pályára lépő grúz Giorgi Beridze szerződését. Noha az első hírek arról szóltak, hogy a 26 éves szélső ismét Újpesten folytathatja, mára kiderült, ennek nem sok valós alapja van.

Török sajtóhírek ugyanis kedden délelőtt arról számoltak be, hogy Beridze már hétfőn este részt vett a török másodosztályban szereplő Kocaelispor csapatánál az orvosi vizsgálaton, s miután sikerült megállapodni a játékossal, akár már kedden este be is jelenthetik hivatalosan szerződtetését.

A Kocaeli Gazetesi értesülései szerint egyébként nem volt könnyű megállapodni Beridzével, aki első körben a szaúdi élvonalba szeretett volna igazolni, de végül meggyőzték róla, hogy maradjon Törökországban.

Giorgi Beridze először a 2018–2019-es idényben, majd a 2020–2021-es és a 2021–2022-es kiírásban játszott az Újpest FC-ben. Ezután szerződött Törökországba, ahol az első évében még alapembernek számított az Ankaragücüben – 34 tétmeccsen játszott –, az idén viszont még csak egy mérkőzésen 45 perc jutott neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik