Paks: Simon András aláírt, újra együtt dolgozhat Csertőivel

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 14:38
A Paks labdarúgócsapata három évre szerződtette a Győrt elhagyó Simon Andrást.

A salgótarjáni születésű Simon András már fiatalon, 17 évesen külföldre került, amikor az MTK-tól átigazolta a Liverpool. Az angol csapatban nem tudott gyökeret verni, megfordult a spanyol Córdobában és a holland Excelsiorban is, mielőtt 2011-ben hazatért, mégpedig Győrbe. A Rába-parti csapat kölcsönadta a Lombard Pápának, a Haladásnak, legutóbb pedig a Kecskemétnek.

„Egyrészt Csertői Aurélt már ismerem az ETO-ból, és nagyon jó szakembernek tartom. Másrészt ez a csapat remek formában van, jó a csapategység, így örömmel érkeztem” – nyilatkozta a 24 éves támadó a paksi klub honlapjának arra a kérdésre, hogy miért őket választotta.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes Simon elmondta azt is, hogy végigcsinálta a felkészülést, így bevethető állapotban érzi magát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bertus Lajos (Puskás Akadémia), Eppel Márton (MTK – kölcsönből vissza), Gévay Zsolt (Mezőkövesd), Hahn János (Puskás Akadémia), Simon András (Győr), Tamási Zsolt (Parma – Olaszország), Tóth Dániel (Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (DVTK), Éger László (visszavonult), Heffler Norbert (soproni kölcsön után PMFC végleg), Horváth Gábor (?), Lázok János (?), Nagy Olivér (Haladás), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria), Tóth Bence (Szolnok), Tóth Dániel (Szolnok), Windecker József (Győri ETO – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik