Haladás: „Kovács István nálunk rendszeresen pályára lépne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.07. 13:47
A labdarúgó NB I-ben szereplő Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a vaol.hu regionális portál megkeresésére reagált a Nemzeti Sport értesülésére, mely szerint a szombathelyi együttes szívesen kölcsönvenné korábbi támadóját, Kovács Istvánt, aki a vártnál kevesebb játéklehetőséghez jut a Videotonnál.

„Valóban, a tulajdonosok között szóba került, hogy a nyáron jó lenne legalább fél évre kölcsönvenni Kovács Istvánt – mondta a vaol.hu megkeresésére Tóth Miklós, a szombathelyiek elöljárója. – Egyelőre nem beszéltem Kokóval, így nem tudom, egyáltalán lenne-e kedve ismét zöld-fehérben futballozni, ám hamarosan sort kerítek a beszélgetésre. Keveset játszik a Videotonban, ha a helyzet nem változik, olyan helyre kellene mennie, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat és tovább fejlődik. Erre a Haladás abszolút alkalmas. Helyzetünket nehezíti, hogy a nyáron alighanem új edző jön a fehérváriakhoz, és nem tudni, mik a szándékai a játékossal. Kovácsot szívesen kölcsönvennénk attól függetlenül is, hogy Radó András a nyáron marad-e nálunk vagy eligazol.”vaol.hu megkeresésére Tóth Miklós, a szombathelyiek elöljárója. – Egyelőre nem beszéltem Kokóval, így nem tudom, egyáltalán lenne-e kedve ismét zöld-fehérben futballozni, ám hamarosan sort kerítek a beszélgetésre. Keveset játszik a Videotonban, ha a helyzet nem változik, olyan helyre kellene mennie, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat és tovább fejlődik. Erre a Haladás abszolút alkalmas. Helyzetünket nehezíti, hogy a nyáron alighanem új edző jön a fehérváriakhoz, és nem tudni, mik a szándékai a játékossal. Kovácsot szívesen kölcsönvennénk attól függetlenül is, hogy Radó András a nyáron marad-e nálunk vagy eligazol.”

A 22 esztendős korosztályos válogatott támadó ebben az idényben húsz bajnokin lépett pályára a Videotonban, egy gól és három gólpassz fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik