Újpest: Erős a KTE, hazai mérlege nem csap be - Leliévre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.13. 17:13
Marc Leliévre, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC megbízott edzője szerint vasárnapi ellenfelük, a Kecskeméti TE erős csapat, gyengélkedésük hazai pályán csalóka lehet. A belga szakember támadó szellemű KTE-re számít, de képesnek érzi csapatát sorozatban harmadszor is nyerni a bajnokságban.

„A Kecskemétet erős csapatnak tartom, és nem csap be az a statisztika, amely szerint hazai pályán nem szerepel annyira eredményesen. Biztosan támadó szellemben lép fel saját közönsége előtt, és meg akarja szerezni a három pontot, de mi is ezért utazunk. Nehéz mérkőzés lesz, képesnek érzem a csapatot arra, hogy a szezonban először megszerezze sorozatban harmadik győzelmét is” – nyilatkozta az ideiglenesen megbízott belga edző, Marc Leliévre az ujpestfc.hu-nak.Marc Leliévre az ujpestfc.hu-nak.

A belga szakember arról is beszélt, hogy kikre nem számíthat a vasárnap 18.30-kor kezdődő találkozón.

„Bavon Tshibuabua és Nikolas Proesmans már hosszabb ideje sérült, Lázár Bence pedig pénteken ugyan már együtt edzett a csapattal, de vállsérülése miatt még nem számíthatok rá Kecskeméten” – mondta a szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik