Női kézi NB I: az FTC és a Békéscsaba meccsét is elhalasztották

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 15:00
null
Két szerdai mérkőzést is elhalasztottak a női kézilabda NB I-ben (Fotó: Dömötör Csaba)
A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Váci NKSE elleni szeptember 23-ra kiírt NB I-es mérkőzést elővigyázatosságból elhalasztják. A hírt később az MKSZ is megerősítette, hozzátéve, hogy a Hungast Szombathelyi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést sem rendezik meg szerdán.

 

Mint ismert,a Bajnokok Ligája-meccsre Norvégiába utazó Ferencváros keretében a csütörtöki koronavírusteszt két játékosnál is pozitív eredményt hozott, márpedig az FTC az indulás előtti napon, szerdán a Békéscsabával játszott bajnoki mérkőzést.

Ezért a békéscsabaiak önkéntes karanténba vonultak, majd hétfőn koronavírusteszten vettek részt. Az eredmények szerdára várhatók, addig minden tevékenységét felfüggesztette az együttes. A klubhonlap beszámolója szerint egyébként mindenki tünetmentes, de a teszteredmények megérkezéséig önkéntes karanténban maradnak.

A halasztásról a két klub közösen határozott, a döntést pedig a Magyar Kézilabda-szövetség jóváhagyta. Az új időpontról később születik döntés.

A békéscsabaiak a Vác elleni mérkőzéshez hasonlóan az MTK elleni találkozót is elhalasztották.

Az MKSZ délután azt is bejelentette, hogy a szintén szerdára kiírt Hungast Szombathelyi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést is elhalasztották.

Security Check Required

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik