H. D. 2020.06.04 15:28 Frissítve: 2020.06.04 15:45

Női kézi: Bulatoviccsal hosszabbított a Győri ETO – hivatalos

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020 szeptember közepéig meghosszabbította montenegrói jobbátlövőjének, Katarina Bulatovicsnak a szerződését.

Katarina Bulatovics 2020 szeptember közepéig marad Győrben (Fotó: Török Attila)

 

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke már korábban is úgy fogalmazott, hogy a visszavonulását nyárra tervező Katarina Bulatovics a Bajnokok Ligája szeptemberi négyes döntőjében még pályára léphet – ebből most valóság lett.

A 35 éves kézilabdázó szerint a koronavírus-járvány okozta helyzetben nem akart visszavonulni, ezért döntött a szerződése 2020 szeptember közepéig szóló meghosszabbítása mellett. A montenegrói jobbátlövő így saját maga ötödik, a Győrrel a második Bajnokok Ligája elsőségének megszerzéséért léphet majd pályára szeptemberben.

„Szerettem volna visszavonulni a szezon végén, de sajnos a szezon elején kitűzött tervekből semmi sem lett, és őszintén megmondom az éreztem magamban, hogy nem így kellene befejeznem. Hiányzott egyfajta lezárás. Azzal, hogy jelen információk szerint a 2019/20-as évadból a Bajnokok Ligájában megrendezik a végjátékot, úgy éreztem, nekem még szerepelnem kell, ez az a lehetőség, amivel lezárhatom a karrierem. Danyi Gábor is marasztalt, így nagyon könnyen megegyeztünk Dr. Bartha Csaba elnök úrral a folytatásról. Örülök, hogy továbbra is tagja lehetek ennek a csapatnak, és szeretném, ha egy szép eredményt érnénk el együtt szeptemberben!” – idézi a gyorietokc.hu Katarina Bulatovicsot.

„Minden sportoló életében fontos döntés a karrier befejezése, éppen ezért nagyra értékelem, hogy Katarina mégis úgy döntött, hogy folytatja velünk, készül tovább és vállalt még szűk 3 hónapot. Elmondta, hogy szeretné segíteni Győri Audi ETO KC csapatát, hogy a szezon előtt kitűzött célokat a Bajnokok Ligájában közösen elérjük. Megértettük, és elfogadtuk, hogy csak ennyit tervez és utána befejezi karrierjét. Egy percig nem volt kérdés, hogy egy ilyen rutinos játékosra szükségünk van. Biztos vagyok benne, hogy számára is hatalmas motiváció, hogy sikeresen fejezze be pályafutását” – mondta Bartha Csaba, a Győri ETO elnöke.

Győri Audi ETO KC

Katarina Bulatovic hosszabbított Győrben!!! Gratulálunk @k_bulatovic32 !!! Arról, hogy meddig, minden információ megtalálható itt: https://www.gyorietokc.hu/hu/hirek/hir/6800...


2021.09.18 17:27:23

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A megerősödött Krim sokáig tapadt, mint a pióca, de így sem tudta megakadályozni a biztos ETO-győzelmet.

2021.09.18 15:27:28

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Az első játékrészben nem működött jól a védekezés, de a szünet után szinte minden sikerült a zöld-fehéreknek.

2021.09.16 17:50:18

Kézilabda R. P.

A szünetben néggyel vezettek a franciák, de a második félidőben 21 gólt dobva győzött Ilics csapata.

2021.09.15 18:07:33

Kézilabda NAGY PÉTER (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

A magyar csapat jól kezdte a Montpellier elleni meccset, de végül örülnie kellett az egy pontnak.

2021.09.14 21:36:04

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Örüljünk annak, hogy mindkét topcsapatunk a legjobbak között van!