Női kézi: Zovko elárulta(?), melyik siófoki játékos kapta el a vírust

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.25. 18:50
null
Andrea Kobetic kapta el a vírust (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, a Siófok KC kedden bejelentette, egyik játékosuk koronavírustesztje pozitív lett – Zdravko Zovko, a csapat új vezetőedzője az M4 Sportnak elárulta azt is, ki az.

 

Andrea Kobetic, a Siófok 34 éves horvát balátlövője fertőződött meg – árulta el Zdravko Zovko, igaz, az M4 Sport videójának feliratozásában nem jelent meg a játékos neve, viszont az edző szájából elhangzott a Penezic név, amely Kobetic leánykori neve.

A Győri Audi ETO korábbi másodedzője úgy véli, nagyon nehéz időszakban vette át a csapatot.

„Tapasztalt edzőnek tartom magam, amióta az eszemet tudom, ezzel foglalkozom. Megtanultam, hogy a kézilabdában egy edző számára nem létezik olyan, hogy nyugodt hely. Bízom benne, hogy több évtizedes rutinommal, a remekül felépített klubmodellel, lelkes szurkolóinkkal és a csapatért dolgozó minden munkatárs segítségével, valamint természetesen a világszintű teljesítményre képes játékosok felrázásával sikerül visszatalálnunk arra az útra, amely nyugalmat és magabiztosságot ad az együttesnek és eljuttatja a Siófokot arra a szintre, amelyet mindenki vár tőle” – mondta az olasz nyelven adott interjúban.

Hozzátette: arra törekszik, hogy megoldják az öltözői gondokat, nézeteltéréseket, és együtt elinduljanak előre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik