Női kézi: Tomori és Vérten még tárgyalásban van a Fradival

Vágólapra másolva!
2014.01.29. 11:27
Szörnyi Attila, a Ferencváros két kézilabdázójának, Tomori Zsuzsannának és Vérten Orsolyának a menedzsere a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: mindkét játékos esetében folyamatban vannak a tárgyalások jelenlegi klubjukkal a hosszabbításról.
Biztos, hogy a nyáron lejár Tomori szerződése a Fradinál, de még nem biztos, hogy távozik is (Fotó: Tumbász Hédi)
Biztos, hogy a nyáron lejár Tomori szerződése a Fradinál, de még nem biztos, hogy távozik is (Fotó: Tumbász Hédi)

Amint arról korábban beszámoltunk: a kisalfold.hu információja szerint a válogatott átlövő nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését az FTC-Rail Cargo Hungariával, és az sem elképzelhetetlen, hogy visszatér a győriekhez.

„Az, hogy Zsuzsi biztosan nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Fradival, az nem helytálló információ, ugyanis jelenleg még folynak a tárgyalások a klubbal – nyilatkozta Szörnyi Attila. – Több klubbal állunk kapcsolatban, még semmi sem biztos, még semmi nem dőlt el. Képben van egyrészt a Ferencváros, valamint több külföldi élcsapat. Országot nem is mondanék, mert akkor azonnal beazonosítható lenne az érintett klub. A világ egyik legjobb átlövője után nagy az érdeklődés topszinten. Azt hiszem, ez érthető. Miként az is, hogy a játékos jövőjét illetően az ő döntésében, választásában elsődleges szempont a szakmaiság. Minden más csak ezután következik. Sokkal többet erről most nem tudok, de nem is áll szándékomban elárulni, és azzal a most még képlékeny történtek elé menni. Amint viszont elérkezik az ideje, eldőlnek a nyitott kérdések, a megfelelő fórumokon azonnal a közvélemény tudomására hozzuk a végső döntést.”

De vajon mi történik akkor, ha Tomori mégsem egyezik meg a népligetiekkel, de nem vágyik légiós kalandra sem? Akkor szóba jöhetnek-e a győriek? A BL-címvédő érdeklődése Tomori esetében azért pikáns, mert itthon évek óta igazi presztízscsata folyik a két zöld-fehér együttes között, ráadásul az átlövő igencsak viharos körülmények között távozott Győrből.

„Azt hiszem, hogy ma női kézilabdában topszinten a győriek megkerülhetetlen tényezők” – válaszolta tömören Szörnyi.

A menedzser Vérten Orsolyáról elmondta: a Ferencváros szintén szeretne hosszabbítani a szélsővel – lejár a szerződése a nyáron –, aki érez magában annyit, hogy tovább folytassa a pályafutását. Méghozzá lehetőség szerint minél magasabb szinten. Esetében nagyon fontos szempont az, hogy párhuzamosan már utánpótlásedzőként dolgozhasson, hiszen ez már korábban győri játékosként is élete részévé vált, és ferencvárosiként sem változott.

BULATOVICS ÉS TOMORI - „CSERESZABATOS PÁROS AZ ÖVÉK”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik