Női kézi: Tomori visszatérhet a Győri ETO-hoz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.29. 08:53
null
Tomori Zsuzsanna visszatérhet a Győrbe (Fotó: Mirkó István – archív)
A Kisalföld híre szerint nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését Tomori Zsuzsanna, az FTC-Rail Cargo Hungaria 26 éves átlövője, s akár visszatérhet a rivális Győri ETO női kézilabdacsapatához. A szintén ferencvárosi Vérten Orsolya pedig edzőként követheti csapattársát.     




Korábban már írtuk, Tomoriért a Bajnokok Ligája élcsapatai mutatnak érdeklődést, s a kisalfold.hu cikke szerint a magyar játékos akár a Győri ETO-hoz is szerződhet. Ismeretes, Tomori korábban már szerepelt a győrieknél, Katarina Bulatovics esetleges távozásával pedig meg is üresedne egy hely az átlövők között.

A portál azt is megemlíti, a Fradiból Vérten Orsolya is visszakerülhet a Győrhöz, ám ő mint korosztályos edző.

„Mindennapos az ilyen időszakban, hogy megindulnak a szóbeszédek, ami azért sem meglepő, mert köztudott, hogy a koncepciónk az, mielőbb szeretnénk lezárni a függőben lévő dolgokat. Ez most sincs másként, ugyanakkor idén speciális a helyzetünk, mert a csarnokváltás miatt azon is küzdünk, hogy belakjuk az egyetemi csarnokot. Ezenfelül pedig szombaton kezdődik a BL második csoportköre, s mindjárt egy nehéz ellenféllel találjuk szemben magunkat. Ezeket az akadályokat is szeretnénk sikerrel venni. Persze ehhez az is kell, hogy semmi ne terelje el a játékosok figyelmét, így a jövő évi keret véglegesítése is fontos. Annyit ígérhetek, ahogyan eddig, úgy ezután is, amint bejelenteni valónk van, s ennek időpontja minden fél számára minden szempontból alkalmas, azt megtesszük. Addig pedig türelmet kérünk a szurkolóktól, s azt, hogy buzdítsák a csapatot” – idézi a kisalfold.hu Kelecsényi Ernőt, az ETO elnökét, aki hozzátette, Ambros Martín vezetőedző kitölti jövő nyárig szóló szerződését a klubnál.

BULATOVICS ÉS TOMORI - „CSERESZABATOS PÁROS AZ ÖVÉK”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik