Női kézi: Szöllősi-Zácsikra pihenő vár, lemarad az Eb-ről

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.10.17. 16:49
null
Szöllősi-Zácsik Szandra sérülése érzékeny veszteség az FTC-nek és a válogatottnak is (Fotó: Dömötör Csaba)
Több hetes pihenőre kényszerül Szöllősi-Zácsik Szandra, aki a Krim Ljubljana elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg – számolt be róla a fradi.hu. Ezzel eldőlt, hogy az FTC átlövője a novemberi Európa-bajnokságon sem léphet pályára.

 

A fradi.hu a cikkében leírja, hogy az átlövő vállát korábban már meg kellett műteni, de úgy néz ki, ezúttal szerencsére nincs szükség operációra.

„A kivizsgálás és az MR-felvétel azt mutatta, hogy nagy kiterjedésű ödéma van a felkar csontjában, de szerencsére nem látható olyan sérülés, amely miatt műtétre lenne szükség idézi a csapatorvost, dr. Pavlik Attilát a honlap. – Ezzel együtt a felépülés biztos, hogy több hetet is igénybe vesz. További vizsgálatok várnak még a játékosra, de a rehabilitációt megkezdtük már.”

Ezzel eldőlt, hogy a nemzeti csapat erőssége nem lehet ott a novemberi Európa-bajnokságon.

„Bizonyos mozdulatokra érzek még fájdalmat, de a hétköznapi életre már alkalmas a karom – mondta Szöllősi-Zácsik Szandra. – Elkezdtem a rehabilitációt, járok kezelésekre, és várom, hogy javuljon a helyzet. Sajnos az Európa-bajnokság kimarad számomra, de annak örülök, hogy nem lett még súlyosabb a sérülés. Bevallom, a meccs után nagyon féltem attól, hogy újra műtétre lesz szükség, és ehhez képest a jelenlegi helyzet pozitív, de persze, egyáltalán nem vagyok boldog a történtek miatt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik