Női kézi: Szekerczés Luca visszatér Németországba

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.03.04. 16:46
null
Szekerczés Luca ismét Németországba igazol (Fotó: Tolnai Népújság/Makovics Kornél)
A kézilabdázó Szekerczés Luca visszatér a német élvonalba, és nyártól a Thüringer HC játékosa lesz. A német klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 26 éves jobbátlövő szerződése két idényre szól.

 

Szekerczés Luca korábban a Szekszárd, a Ferencváros, a Siófok, a német TusSies Metzingen, illetve a Dunaújváros együttesében szerepelt, jelenleg pedig az MTK játékosa.

„Úgy érzem, készen állok, hogy újra Németországban játsszak, és új impulzusokat, tapasztalatokat szerezzek. Herbert Müller vezetőedzőnek nagyon vonzó tervei és céljai vannak a következő időszakra, amelyek meggyőztek arról, hogy itt akarok kézilabdázni, és szeretnék élni ezzel a lehetőséggel” – nyilatkozta a magyar játékos.

Herbert Müller elmondta, nagyon érzékenyen érinti a csapatát, hogy jelenleg nincs balkezes jobbátlövőjük, ezért is nagyon boldog, hogy sikerült meggyőzniük Szekerczés Lucát, hogy kezdjen bele második németországi időszakába.

„Luca intelligens, erős játékos, aki minden bizonnyal a segítségünkre lesz. Nagy előny számunkra, hogy beszél németül. Nagyon várom a közös munkát” – tette hozzá a tréner.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik