D. S. B. 2022.06.24 12:07 Frissítve: 2022.06.24 12:44

Női kézi NB I: öt távozót jelentett be az Érd

A női kézilabda NB I legutóbbi kiírásában tizenkettedik helyen záró Érd hivatalos honlapján tudatta, hogy az MTK-hoz igazoló Szabó Kitti mellett távozik a csapattól a jobbszélső Bódi Bernadett, az átlövő Alexandra Vukajlovics, a balszélső Mézes Laura és az irányító Takács Cecília is.

Alexandra Vukajlovics és Bódi Bernadett is távozik Érdről (fotó: handballerd.hu)

A 2018-ban junior-világbajnoki címet szerző irányító, Szabó Kitti érkezését még februárban jelentette be az MTK.  Az Érd beszámolt róla, hogy a következő idényre való felkészülést már nem Horváth Rolanddal kezdi meg a szerb átlövő, Alexandra Vukajlovics, aki a DVSC-től szerepelt kölcsönben a Pest megyeieknél.

Szintén távozik az idény közben, októberben érkező, a Győri Audi ETO-val a Bajnokok Ligáját négyszer megnyerő jobbszélső, Bódi Bernadett, illetve a súlyos sérülés után az idény második felére visszatérő balszélső, Mézes Laura, valamint a januárban igazolt irányító, Takács Cecília is.

Az Érd korábban Debrecenből a kapus Csapó Kyrával, a Győrből érkező fiatallal, Gerencsér Fannival, a Szent István SE-től megszerzett irányítóval, Puskás Lillával, az Algyőről igazolt, a belső posztokon bevethető Csáki Zsófival, az FTC-től hét év után visszatérő védekezőspecialista Csiszár-Szekeres Klárával, valamint a Dunaújvárossal EHF-kupát nyerő szélsővel Dávid-Azari Fruzsinával erősítette meg keretét a következő idényre.

2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.

2022.07.03 16:45:23

Kézilabda R. Gy.

A norvégok szinte végig vezettek, de sikerült megfordítani az állást, a vége viszont megint a skandinávoké lett.