nemzetisport.hu 2019.04.29 12:51 Frissítve: 2019.04.30 15:33

Női kézi NB I: Katarina Bulatovics visszatér Győrbe – hivatalos!

A női kézilabda NB I-et újra megnyerő Győri Audi ETO KC Katarina Bulatoviccsal erősíti meg a keretét az új idényre – számolt be róla a klub honlapja. A négyszeres BL-győztes átlövő a montenegrói Buducsnoszt Podgoricától érkezik vissza a magyar csapathoz, ahogy arról korábban már beszámoltunk.

Bulatovics visszatér Győrbe (Fotó: Győri ETO)

A montenegrói lapok már korábban biztosra vették Bulatovics visszatérését, a kisalföldi klub most jelentette be hivatalosan a visszatérését. 

A klubhonlap beszámolója szerint a 2013–2014-es idényben az együttest erősítő balkezes átlövő egyéves szerződést kötött a Győrrel, amelynek ezzel véglegessé vált a kerete a következő idényre.

„Mindenképpen olyan játékost szerettünk volna még a jövő évi csapatba igazolni, aki rendelkezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire itt Győrben szükség van. Katarina Bulatovics tökéletes választás volt, hiszen többszörös Bajnokok Ligája-győztesként mindent tud a kézilabdázásról. Bízom benne, hogy Amanda Kurtoviccsal közösen remekül megoldják a feladatokat ezen a poszton” – idézi a klubhonlap Bartha Csaba elnököt.

„Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klubjáról van szó. Eredményes idényt zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar bajnokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk. Nagyon motivált vagyok, kicsit Anja Althaus példája van előttem, aki ugyanígy egy évre érkezett Győrbe karrierje vége előtt, és mindent megnyert a csapattal” – mondta ezt már Katarina Bulatovics.

A GYŐRI AUDI ETO KC 2019–2020-AS KERETE
Kapusok: Kari Aalvik Grimsbö, Kiss Éva, Amandine Leynaud, Tóth Nikolett
Jobbszélsők: Bódi Bernadett, Faluvégi Dorottya, Jana Knedlíková
Jobbátlövők: Katarina Bulatovics, Amanda Kurtovic, Kürthi Laura
Irányítók: Farkas Johanna, Estelle Nze Minko, Stine Oftedal
Beállók: Kari Brattset, Béatrice Edwige, Világos Diána
Balátlövők: Eduarda Amorim, Anne Mette Hansen, Veronica Kristiansen
Balszélsők: Fodor Csenge, Görbicz Anita, Puhalák Szidónia

2021.01.19 19:43:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A magyar válogatott egy góllal megnyerte a csoportrangadót, így négy pontot visz a következő körbe.

2021.01.17 19:57:18

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

Az első félidő döcögő játéka után nagyon kinyílt a gólzsák a dél-amerikaiak ellen. Legalább 2 pontot viszünk a következő körbe.

2021.01.17 14:27:36

Kézilabda R. Gy.

A dánok jobban játszottak, öt góllal is vezettek tíz perccel a vége előtt, de az ETO döntetlenre hozta a meccset.

2021.01.17 10:32:34

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS

INTERJÚ. A fehérvári Tea Pijevic a Malestein elleni egykezes hárításról, a horvát válogatott titkáról és a hirtelen jött népszerűségről.

2021.01.17 01:39:09

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Vagy ha mégsem, talán jobban tesszük, ha megőrizzük a sportot jobb időkre. Mert egy mérkőzésnek, versenynek normális esetben azzal a céllal vágunk neki, hogy megnyerjük, nem azzal, hogy megússzuk, túléljük valahogy.