Női kézi NB I: Katarina Bulatovics visszatér Győrbe – hivatalos!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.29. 12:51
null
Bulatovics visszatér Győrbe (Fotó: Győri ETO)
A női kézilabda NB I-et újra megnyerő Győri Audi ETO KC Katarina Bulatoviccsal erősíti meg a keretét az új idényre – számolt be róla a klub honlapja. A négyszeres BL-győztes átlövő a montenegrói Buducsnoszt Podgoricától érkezik vissza a magyar csapathoz, ahogy arról korábban már beszámoltunk.

A montenegrói lapok már korábban biztosra vették Bulatovics visszatérését, a kisalföldi klub most jelentette be hivatalosan a visszatérését.

A klubhonlap beszámolója szerint a 2013–2014-es idényben az együttest erősítő balkezes átlövő egyéves szerződést kötött a Győrrel, amelynek ezzel véglegessé vált a kerete a következő idényre.

„Mindenképpen olyan játékost szerettünk volna még a jövő évi csapatba igazolni, aki rendelkezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire itt Győrben szükség van. Katarina Bulatovics tökéletes választás volt, hiszen többszörös Bajnokok Ligája-győztesként mindent tud a kézilabdázásról. Bízom benne, hogy Amanda Kurtoviccsal közösen remekül megoldják a feladatokat ezen a poszton”– idézi a klubhonlap Bartha Csaba elnököt.

„Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klubjáról van szó. Eredményes idényt zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar bajnokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk. Nagyon motivált vagyok, kicsit Anja Althaus példája van előttem, aki ugyanígy egy évre érkezett Győrbe karrierje vége előtt, és mindent megnyert a csapattal”– mondta ezt már Katarina Bulatovics.

A GYŐRI AUDI ETO KC 2019–2020-AS KERETE
Kapusok: Kari Aalvik Grimsbö, Kiss Éva, Amandine Leynaud, Tóth Nikolett
Jobbszélsők: Bódi Bernadett, Faluvégi Dorottya, Jana Knedlíková
Jobbátlövők: Katarina Bulatovics, Amanda Kurtovic, Kürthi Laura
Irányítók: Farkas Johanna, Estelle Nze Minko, Stine Oftedal
Beállók: Kari Brattset, Béatrice Edwige, Világos Diána
Balátlövők: Eduarda Amorim, Anne Mette Hansen, Veronica Kristiansen
Balszélsők: Fodor Csenge, Görbicz Anita, Puhalák Szidónia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik