Női kézi: két héttel a felkészülés kezdete után távozik a Vác vezetőedzője

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.18. 15:25
null
Őze Beáta (Fotó: vacinkse.hu)
Májusban jelentették be, hogy a 2021–2022-es évadtól Őze Beáta veszi át a női kézilabda NB I-ben szereplő Vác irányítását. A 45 éves szakember azonban máris távozik – tájékoztatott a klub közleménye.

Őze Beáta az öt év után távozó Szilágyi Zoltánt váltotta az NB I előző kiírását a 4. helyen záró Vácnál. Az együttes azonban vasárnap délutáni közleményében jelezte, hogy a szakmai irányvonallal kapcsolatban nem tudott megegyezni a vezetőedzővel, így közös megegyezéssel szerződést bontott a két fél.

A tréner eredetileg kétéves kontraktust írt alá a váciakkal.

„A Váci NKSE csapata július 5-én kezdte meg a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. A felkészülés második hetében változások történtek a szakmai stábban, amelyeket több egyeztetés is megelőzött, ahol nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőttcsapat szakmai stábja által kidolgozott munkamódszerek, valamint a kézilabdáról alkotott filozófia nem egyezik meg az egyesületünknél az elmúlt években már sikeresen alkalmazott szisztémával. Mivel a felek nem tudtak közös nevezőre jutni a szakmai irányvonallal kapcsolatban, közös megegyezéssel távozik egyesületünktől Őze Beáta vezetőedző, valamint Szabó András erőnléti edző” – írja a klub közleménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik