Női kézi: K. Bulatovics visszatér a Podgoricához - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.19. 17:02
null
Bulatovics visszatér a Podgoricába
A montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy a következő szezonban ismét a soraiban tudhatja a Győrből távozó jobbátlövőt, Katarina Bulatovicsot.

Bulatovics kétévnyi légióskodás után tér vissza a Podgoricához – a váltást már több hónapja kész tényként lehetett kezelni –, az előző évadban a Valceát erősítette, míg a mostani idényben a BL-címvédésre törő Győri Audi ETO-t. A Buducsnoszt és a Győr a BL középdöntőjében is összekerült egymással (a két meccs egyaránt döntetlenre végződött), és mindkét együttes ott lesz a budapesti final fourban is.

„Kétévnyi távollét után örülök, hogy visszatérek a Podgoricába, és újra együtt játszhatok azokkal, akikkel közösen értünk el nagy sikereket klub- és válogatott szinten egyaránt. Elégedett vagyok a győri szezonommal, olyan kiváló játékosokkal szerepelhettem együtt, mint Görbicz, Löke, Lunde és Amorim. Jó tapasztalat volt, ezért sajnálom is, hogy távozom" – idézi Bulatovicsot a klub hivatalos honlapja.

A jobbátlövő tavaly egy plusz egy éves szerződést írt alá az ETO-val, ennek értelmében lehetősége volt egy szezon után távozni. Bulatovics 2008 és 2012 között erősítette korábban a Buducsnosztot, amellyel BL-t és KEK-et is nyert.

A Podgorica a közelmúltban hosszabbított Clara Wolteringgel, Cristina Neaguval, Dragana Cvijiccsel és Szuzana Lazoviccsal. A Győr holnap ad tájékoztatást a keret változásairól, Bulatovics posztjára várhatóan Susann Müller érkezik, de horvát és orosz légiós is érkezhet a kisalföldiekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik