nemzetisport.hu 2017.03.06 14:50 Frissítve: 2017.03.06 15:27

Női kézi: fél év kihagyás vár a válogatott kerettag kapusra

Előreláthatólag fél évet kell kihagynia Oguntoye Viktóriának, a Dunaújváros női kézilabdacsapata kapusának, aki a Fehérvár ellen idegenben megnyert bajnoki mérkőzésen sérült meg.

 

Korábban már megírtuk, hogy vezéráldozattal járt az Újváros győzelme, most pedig a pontos diagnózisra is fény derült. Oguntoye Viktória hétfő délelőtt átesett az ilyenkor elengedhetetlen MR-vizsgálaton, ami a lehető legrosszabb eredmény hozta: mint kiderült, a játékos teljes elülsőkeresztszalag-szakadást szenvedett, így a mostani szezonban már nem léphet pályára.

„Rettentően szomorú vagyok, eddig elkerültek a sérülések, most viszont nagyon hosszú kihagyás vár rám. Pénteken már megműtenek, az orvosi vélemény szerint fél év a felépülési idő, ez rengeteg. Nem tudok azonban most már mit csinálni, ami történt megtörtént, remélem, a műtét jól sikerül. Utána minden erőmmel azon leszek, hogy a rehabilitációt lelkiismeretesen elvégezzem, és a lehető leghamarabb visszatérjek a pályára” – fogalmazta meg céljait a kapus a klub hivatalos oldalának.

2021.01.27 10:38:59

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Szenzációs kezdést követően a hosszabbításban dőlt el a hatszoros győztes elleni negyeddöntő.

2021.01.26 23:43:19

Kézilabda MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Metropoliszok esetében is ritka, hogy rövid időn belül két népszerű csapatsport képviselője az egész világ figyelmét kivívó eredményt érjen el, nemhogy egy 246 ezres településnél.

2021.01.25 17:30:24

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Bánhidi, Lékai, Mikler és Pedro pihent – szerdán jönnek a franciák a nyolc között.