Női kézi: Debreczeni-Klivinyi Kinga a Siófokhoz igazolt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.10.29. 13:18
null
Debreczeni-Klivinyi meggyőzte a szakmai stábot Siófokon (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet, archív)
Fél plusz egy éves szerződést kötött a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC a korábbi válogatott balátlövővel, Debreczeni-Klivinyi Kingával – írja a klub közleménye.


Korábban megírtuk
, a 29 éves átlövő a Siókkal készül, hogy szülés után újra formába lendüljön. Debreczeni-Klivinyi meggyőzte a Danyi Gábor vezette szakmai stábot, így szerződtette a Balaton-parti együttes.

„A visszatérés lehetősége már korábban megfogalmazódott bennem, szerettem volna már a nyári alapozást is végigcsinálni egy csapattal, de akkor erre még nem volt lehetőség. Az elmúlt időszakban motiváltan és keményen dolgoztam azért, hogy formába lendüljek és fizikálisan utolérjem magam, amire korábbi klubom, a Ferencváros lehetőséget biztosított. Hiányzott már a kézilabda, különösen a labdás edzések és a mérkőzések. Kondicionálisan, úgy gondolom, rendben vagyok, de érzem a meccshiányt, a hosszú kihagyást. A Siófok által kínált lehetőséget szeretném megragadni, azon leszek, hogy minél hamarabb visszanyerjem régi formámat. A csapat egyelőre formálódik, a célok viszont egyértelműek, így bízom benne, hogy kölcsönösen tudjuk segíteni egymást – mondta el a 65-szörös válogatott balátlövő a klub honlapjának.

Az Érd és az FTC korábbi játékosa a 2020–2021-es évad előtt igazolt a Dunaújvároshoz, majd augusztusban jelentette be, hogy gyermeket vár.

Debreczeni-Klivinyi már ma (pénteken) bemutatkozhat új csapatában a Mosonmagyaróvár ellen.

KÉZILABDA
NŐI NB I
17.00:
Motherson Mosonmagyaróvári KC–Siófok KC (Tv: M4 Sport)
18.00: Érd–Dunaújvárosi Kohász KA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik