Női kézi BL: érzelmek nélkül - volt győriek a Podgorica ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.01. 10:52
Május 3-án, szombaton kezdetét veszi a női kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényének fináléja. A final fourba jutó négy együttes közül a Vardar Szkopje a Buducsnoszt Podgoricával csap össze az elődöntőben. Andrea Lekics és Jovanka Radicsevics az előző idényben még a Győri Audi ETO-val nyert BL-t, az idén már a Vardar sikeréért harcolnak.

„A Bajnokok Ligája történetében először rendezik final four formában a döntőt, így nagyon örülök, s egyben izgatott is vagyok, hogy részese lehetek ennek a történelmi eseménynek – idézi a Vardar hivatalos honlapja Andrea Lekicset. – Az elmúlt nyolc-tíz hónapban pontosan ezért dolgoztunk ilyen keményen. Mindannyian készen állunk, hogy megnyerjük a serleget. Ahogy egész Macedónia, mi is nagyon várjuk a finálé kezdetét. Ugyanakkor türelmesnek kell lennünk, mert egy nagyon erős Buducsnoszt vár ránk. Mind meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Bár sok játékost ismerek a Podgoricából, profiként félre kell tennem az érzelmeket, s remélhetőleg a BL-trófeával térünk majd vissza Szkopjéba.”

„Maradandót szeretnénk alkotni Budapesten – kezdte Jovanka Radicsevics. – A Buducsnoszt ellen kemény találkozóra számítok. Jól ismerjük a játékát, kiélezett meccs lesz, két balkáni mentalitású csapattal. Bár pályafutásom nagy részében Buducsnoszt-játékos voltam, élsportolóként ez nem befolyásolhatja a játékomat, s ezt az elődöntőben bizonyítani is fogom.”

Kövesse nyomon a női kézi BL final four felvezetését a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik