nemzetisport.hu
2014.09.25 11:25 Frissítve: 2015.03.27 01:11

Női kézi: a Dunaújváros csapott le Triscsuk Krisztinára

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női csapatánál folytatja pályafutását az Érddel múlt héten szerződést bontó Triscsuk Krisztina.

 

Szemenyei István ügyvezető elmondta: a 29 éves, több poszton is bevethető válogatott játékos a szezon végéig kötelezte el magát együttesükhöz, és csütörtökön már be is kapcsolódik a munkába.

Az ügyvezető kiemelte, Triscsuk Krisztina átigazolásából a Kohász mellett a magyar válogatott, valamint maga a kiváló sportoló is profitálhat. Érkezésétől azt várják, hogy még szilárdabbá és egységesebbé váljon a Kohász játéka.

Szemenyei István elmondta, hogy a csapatot sújtó sajnálatos sérülések (Gera Szimonetta, Mekler-Rádl Tímea, Sánta Dóra) miatt egyébként is terveztek még igazolást, s a sajátos helyzet végül lehetőséget teremtett számukra, hogy egy sokoldalú, jó kézilabdázóval erősítsék meg a keretet.

Triscsukot a ma délutáni edzés előtt mutatják be új társainak, majd azonnal be is kapcsolódik a közös munkába, s ha Mátéfi Eszter vezetőedző úgy ítéli meg, akkor a pénteki, Vác elleni mérkőzésen már be is mutatkozhat új együttesében.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.