Mol-Pick Szeged: 25 éves osztrák balszélsőt igazoltak – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.01.07. 14:14
null
Sebastian Frimmel a nyártól Szegeden folytatja (Fotó: AFP, archív)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál folytatja a pályafutását 2021 nyarától Sebastian Frimmel.

A 25 esztendős osztrák válogatott balszélső a klub bejelentése szerint kétéves megállapodást kötött a Szegeddel. Sebastian Frimmel a Kadetten Schaffhausentől érkezik a jelenlegi idény végén.

Frimmel tagja az egyiptomi világbajnokságra készülő nemzeti együttesnek is – mint a gárda közleményében olvasható, ő lesz a Szeged első osztrák játékosa.

Frimmel góljai a tavalyi Eb-ről

„Nagyon örültem, amikor megkeresett a Szeged, és már alig várom, hogy a kék mezt magamra ölthessem. Egy kiváló csapathoz igazolok, ahol klasszis edzőkkel dolgozhatok, klasszis játékosokkal szerepelhetek együtt. Mindig is arról álmodtam, hogy egy ekkora és patinás klub játékosa lehessek. Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy aláírjam a szerződésem, hiszen a csapatnak szenzációsak a szurkolói, és a csarnok atmoszférája is csodálatos. Az első pillanattól azt éreztem, hogy mindenki, aki a szegedi együttes körül dolgozik, imádja ezt a sportot. Ahogyan a klub kezelte a tárgyalásokat, végig egyértelművé tette: nagyon profi minden. Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy új csapatban folytathatom a pályafutásomat, ami komoly kihívás lesz, de ezzel élni szeretnék!” – mondta el Frimmel a váltással kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik