Kézilabda: különleges esküvőn kelt egybe a magyar álompár – galéria

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 17:46
Két válogatott kézilabdázónk, a győri Lukács Viktória és a tatabányai Győri Mátyás úgy döntött, összekötik az életüket, és az esküvőjükön az is kiderült, mennyi mindent köszönhetnek a sportágak.
A GALÉRIÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: Kovács Anikó)
A GALÉRIÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: Kovács Anikó)

 

Úgy döntött, hogy összeköti az életét két válogatott kézilabdázónk, Lukács Viktória, a Győri Audi ETO KC jobbszélsője és Győri Mátyás, a Grundfos Tatabánya irányítója, akik már két és fél éve egy párt alkotnak. Az esküvő időpontjának pedig különleges jelentősége volt.

„A szűk körű polgári esküvő időpontja azért lett június 22-e, mivel mindketten 22-es mezben játszunk, de mivel az időpont szerdára esett, a százhúsz fős lagzit kénytelenek voltunk két nappal később megtartani a gyirmóti Achilles Parkban, ami első pillantásra rabul ejtett minket a varázsával, valamint azzal, hogy nagyon barátságosan fogadtak minket, tényleg úgy szervezték meg életünk nagy napját, ahogy Vicával szerettük volna” – mondta a Nemzeti Sportnak Győri Mátyás.

Szerencsére a klubjuk nincs túl messzire egymástól, autóval mintegy háromnegyed óra az út Győr és Tatabánya között, ők pedig naponta megtették ezt az utat, hogy együtt lehessenek, klubkötelezettségeiktől függően hol egyikük, hol másikuk. És akárcsak az életük, az esküvőjük is a kézilabdáról szólt, hiszen egykori és jelenlegi csapattársakon és barátokon át szinte mindenkit a sportágon keresztül ismertek és szerettek meg.

A teljesség igénye nélkül ott volt a lagzin Schatzl Nadine, Háfra Noémi, Fodor Csenge, Bíró Blanka, Sirián Szederke, Csiszár-Szekeres Klára, Termány Rita, Debreczeni-Klivinyi Kinga, Ancsin Gábor, Balogh Zsolt, Debreczeni Dávid, Sipos Adrián, Szita Zoltán, Nagy Bence, Bujdosó Bendegúz, Fekete Bálint, Juhász Ádám, Zdolik Bence és Ligetvári Patrik is.

„Mindketten imádjuk ezt a sportágat, de előbb-utóbb szeretnénk majd családot alapítani, és egy másik jövőt is felépíteni. Úgy éreztük, az esküvőnek most jött el az ideje – vette át a szót Lukács Viktória. – A profi sport sok lemondással jár, de hiszünk abban, hogy amit az ember meg szeretne oldani, azt meg is fogja.”

 

További képek Győri Mátyás és Lukács Viktória Instagram-oldalán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik