Kézi BL: A Veszprém az egyik fő esélyes a final fourra – Ortega

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.25. 08:55
Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja a német csapat két veszprémi kötődésű spanyoljával, vagyis Carlos Ortega vezetőedzővel és Cristian Ugaldéval beszélgetett.

Carlos Ortega elmondta: mindig nagyon örömmel tér vissza Magyarországra, hiszen csupa szép emléket őriz az itt töltött idejéről.

„Nagyon sok barátom van itt, akiket igyekszem meglátogatni, amikor itt járok, bár nagyon kevés az időm általában.”

Cristian Ugaldét viszont meglepte néhány veszprémi szurkoló, de barátokkal ő sem találkozhatott, hiszen a Hannover meccse után kezdődött a Veszprém Bajnokok Ligája mérkőzése, így a korábbi csapattársak és klubalkalmazottak közül mindenkinek elfoglaltsága akadt.

„Nagyon jó érzés visszatérni oda, ahol hat éven keresztül éltél. Meg is látogatott néhány veszprémi szurkoló, megható volt, hogy azért jöttek el, hogy lássanak. Különleges volt az a hat év, amit eltöltöttem itt, amire mindig nagyon szívesen fogok visszaemlékezni.”

És hogy a két spanyol mit gondol a jelenlegi Veszprémről, David Davisról és a final fourba jutásról? Az NSO Tv videójából kiderül!

Carlos Ortega szerint a Veszprém továbbra is Európa élcsapatai közé tartozik (Fotó: AFP)
Carlos Ortega szerint a Veszprém továbbra is Európa élcsapatai közé tartozik (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik