Férfi kézi: továbbra is él a svéd vonal Szegeden – NS-infó

Vágólapra másolva!
2023.04.02. 16:00
null
Michael Apelgren lehet 2024-től a Szeged edzője (Fotó: Imago)
Ugyan az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával kapcsolatban az utóbbi időszakban is szóba került Talant Dujsebajev neve, mint a tíz év után távozó Juan Carlos Pastor lehetséges utódja, információnk szerint egy másik forgatókönyv alapján 2024-től svéd páros venné át a csapat irányítását, a nagy kérdés, hogy kivel oldják meg az átmeneti időszakot.


Az Aftonbladet is foglalkozott már annak lehetőségével, hogy a Szeged svéd rekordot jelentő összegért kivásárolná az IK Sävehoftól Michael Apelgrent, úgy tudjuk, a svéd válogatott másodedzőjeként is dolgozó 38 éves szakember csak 2024-ben érkezne a Tisza partjára. A klublegenda Jonas Källman azonban már a nyáron visszatérhet – ezúttal már a klub sportszakmai stábjának tagjaként.

Nagy kérdés, hogy az átmeneti idényben ki vezetné a Bajnokok Ligájától a Veszprémtől elszenvedett kettős vereséggel búcsúzó együttest, azonban információnk szerint már közel a megegyezés a kiszemelttel.

Ami a játékoskeretet illeti, eddig főként távozókról tudunk. A horvát kapus, Mirko Alilovic a lengyel Wisla Plockban folytatja, de elhagyja a csapatot adán GOG-hoz szerződő norvég szélső,Alexander Blonz,valamint afrancia Paris Saint-Germainhez igazoló norvég átlövő, Kent Robin Tönnesen,miközben egyelőreegy új érkezőt jelentettek be, a norvég Elverum kapusát,Emil Kheri Imsgard-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik