Férfi kézi: Tönnesen Veszprémből Szegedre tart – sajtóhír

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.01.16. 15:08
null
Kent Robin Tönnesen Szegedre tart? (Fotó: Török Attila)
Kent Robin Tönnesen nyáron a Veszprémből a Szegedhez szerződik – írta meg a kézilabdás szakportál, a handball-planet.com.

A jobbátlövő 2017 óta a Veszprém játékosa, de a bakonyi csapatnál nem mutatott olyan meggyőző játékot, mint a norvég válogatottban, amellyel 2017-ben világbajnoki ezüstérmes lett.

Sérülések is hátráltatták, ami miatt Jorge Maqueda és Jahja Omar kiszorította David Davis csapatából, az utóbbi időszakban már kevesebb szerep jutott neki.

Szegedre Stanislav Kaspárek helyére érkezhet a sérült Luka Stepancic posztjára.

Megkerestük a hírrel a veszprémi klubot, de nem kívánta kommentálni a sajtóhírt. Annyit közöltek, hogy azokkal a játékosokkal, akikkel eddig nem egyeztek meg a hosszabbításról, a világbajnokság után tárgyalnak a jövőjükről.

A handballme.me Facebook-oldala meg közben annyival egészítette ki, hogy Tönnesen az idény hátra levő részére a Flensburghoz kerülhet kölcsönbe, de ezt később cáfolta a német klub.

A handball-planet.com megjegyzi, nem ez lehet az egyetlen mozgás a nyáron a két klub között. A portál ezzel arra utalhat, hogy a zuhanyhíradó szerint Kentin Mahé, a francia irányító szintén Szegedre szerződhet Veszprémből.

A közelmúltban Mikler Roland, a horvát Mirko Alilovic és a szlovén Borut Mackovsek is Veszprémből igazolt a nagy rivális Szegedhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik