Férfi kézi NB I: megjelent a vírus – elmarad a Füred mai meccse

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.03.03. 11:46
null
Ebben az idényben a vírus tekintetében rájár a rúd a Balatonfüredre (Fotó: Fotó: Balogh Ákos/Veszprém Megyei Napló)
Elmarad a Balatonfüredi KSE Orosháza elleni mai mérkőzése a férfi kézilabda NB I-ben. Az ok persze most sem más, mint a koronavírus – közölte a BKSE klub a hivatalos honlapján.

 

A Balatonfüredi KSE Orosházán lépett volna ma 18 órai kezdettel pályára a férfi kézilabda élvonalban, de a mérkőzés előtti kötelező tesztelésen egyik játékosuknál kimutatták a koronavírust. Ellenfelükkel és a Magyar Kézilabda-szövetséggel (MKSZ) egyeztetve azt a döntést hozták meg, hogy a találkozót későbbre halasztják.

Az orosházi csapat ugyanakkor nem marad hétközi mérkőzés nélkül: az MKSZ döntése értelmében csütörtökön 17 órai kezdettel lejátsszák a 26. fordulóból előrehozott Mol-Pick Szeged–Orosházi FKSE-Linamar meccset.

Ami a Balaton-partiakat illeti, a sorsolás szerint vasárnap ők is játszanának a Szegeddel – akiknél szintén regisztráltak pozitív esetet –, ám még nem dőlt el, hogy azt a bajnokit meg lehet-e rendezni. A klub közlése szerint a járványügyi hatósággal egyeztetve derül ki majd ki, hogy a betegségen már átesett, illetve negatív tesztet produkálók folytathatják-e az edzéseket és a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik