Férfi kézi: egyre valószínűbb, hogy Veszprémbe igazol a Kiel kapusa

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 23:27
Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy Andreas Wolff távozik a német élvonalbeli THW Kiel kézilabdacsapatától, és a német sajtó szerint könnyen elképzelhető, hogy a magyar bajnok Telekom Veszprémnél folytatja a pályafutását.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Kieler Nachrichten német lap Wolff távozásáról és a Veszprém érdeklődéséről írt, a Bild viszont a szerdai cikkében már úgy tálalja: a 26 éves kapus nagy valószínűséggel a magyar sztárcsapatnál folytatja a pályafutását. A 2016-os Európa-bajnokságon aranyérmes kapuvédőt 2019 nyaráig szerződés köti a Kielhez.Korábban beszámoltunk róla, hogy a Kieler Nachrichten német lap Wolff távozásáról és a Veszprém érdeklődéséről írt, a Bild viszont a szerdai cikkében már úgy tálalja: a 26 éves kapus nagy valószínűséggel a magyar sztárcsapatnál folytatja a pályafutását. A 2016-os Európa-bajnokságon aranyérmes kapuvédőt 2019 nyaráig szerződés köti a Kielhez.

Thorsten Storm, a THW Kiel elnöke meg is erősítette ezt. „Tudjuk, hogy a Kielce és a Veszprém is érdeklődik iránta, de 2019-ig élő kontraktusa van nálunk" – idézi a Bild a szűkszavú klubvezetőt. Wolff elutasította a német csapat szerződéshosszabbítási ajánlatát, ugyanis nem akar második számú kapus lenni Niklas Landin mögött, valamint a fizetését is kevesli.

A Bild úgy tudja, a Kiel hajlandó lenne megválni a játékostól, ha megfelelő ajánlat érkezik érte. Már az utódját is kinézték: a TBV Stuttgartot erősítő Johannes Bitter érkezhet, akinek szerződése a szezon végén jár le klubjánál.

A Veszprém kapusai közül egyébként Mikler Rolandnak 2019-ig, a horvát Mirko Alilovicnak pedig 2018-ig szól a megállapodása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik