N. T. 2021.01.27 15:48 Frissítve: 2021.01.27 16:04

Férfi kézi Eb 2022: Lékai Mátéval és Nagy Lászlóval debütál az új magazin

A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezői új, havonta jelentkező magazint indítottak. Az első adásban Lékai Máté és Nagy László egy közös játékban is részt vett.

 

A WGSM TV a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság és a köré épülő fesztivál szervezőinek legújabb, havonta jelentkező kommunikációs csatornája. Az exkluzív műsorsorozat elsősorban azért indult el, hogy bemutassa a magyar válogatott játékosait. A műsor célja továbbá, hogy az Európa-bajnoksággal kapcsolatos legfrissebb, hasznos és érdekes információk közérthetően és első kézből jussanak el a kézilabdabarátokhoz. A magazin műsorvezetője a több nemzetközi kézilabdás eseményről is ismert Szalay Edit lesz.

„A WGSM TV alapvető célja, hogy csatornát nyissunk a szurkolók, a nézők és a kézilabdázóink között. Szeretnénk újszerűen bemutatni a játékosokat. Olyan háttérinfókat szedünk össze adásról adásra, melyek izgalmasak, érdekesek lehetnek a nézők számára és amik máshol nem láthatóak. Terveink szerint minél több válogatott játékosunkat meghívjuk a stúdióba, és minden részben tervezünk valami plusz meglepetést, legyen szó a srácok felkészüléséről, az Eb helyszíneiről vagy a háttérszereplőkről. Az első adásban Lékai Mátéval, válogatottunk meghatározó alakjával látható egy hosszabb interjú, illetve vele és Nagy Lászlóval közös játékunk. Emellett kicsit bepillantottunk a januári jegyértékesítésről szóló sajtótájékoztatónk háttérmunkálataiba is” – mondta az online videosorozatról Szalay Edit.

Az Eb szervezőbizottsága rengeteg kiegészítő programmal és aktivitással várja a szurkolókat a rendhagyó Európa-bajnokságon, a sportesemény köré szervezett fesztivál és a tornát megelőző hónapok programjainak tartalmát a Watch Games. See More. szlogen fogja össze.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a döntőt az épülő, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban rendezik január 30-án.

Az Eb-re szóló jegyeket és az élménycsomagokat egyelőre kizárólag a watchgamesseemore.hu oldalon, illetve az Európa-bajnokság hivatalos applikációjában lehet megvásárolni. 

2021.06.17 05:19:53

Kézilabda BOBORY BALÁZS

„Sok mindent pozitívabban láttam, ha hibáztam, kerestem, miként tudnék javítani.”

2021.06.13 17:29:12

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

Minden idők legnagyobb különbségű győzelme született az új lebonyolítás szerinti BL-döntőkben.

2021.06.09 09:42:45

Kézilabda BALLAI ATTILA

„...és onnantól, hogy erre képesek lettünk, jöttek az igazi sikerek.”

2021.06.07 23:17:52

Kézilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Kudarc után érdekesebb a helyzet, hosszabb elemzést is megérdemel, de fokozott figyelmet mindenképpen, hogyan reagálnak a vesztesek, mivel indokolnak, képesek-e hétköznapian megmagyarázni a sokszor megmagyarázhatatlant.

2021.06.07 08:58:53

Kézilabda BOBORY BALÁZS, NEDELYKOV TAMÁS

Arra kértük Dudát, idézze fel a nálunk töltött időszaka legfontosabb pillanatait, 12 esztendőt 12 fejezetben.