Férfi kézi: debütált az Európa-bajnokság imázsfilmje – videó

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.01. 10:51
null
Balról Szita Zoltán, Lékai Máté és Bodó Richárd az idei világbajnokságon (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
A januári, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság alig több mint 40 nap múlva kezdődik, a szervezőbizottság pedig újabb mérföldkőhöz érkezett. A tornát népszerűsítő imázsfilmmel december 1-jétől lehet találkozni a médiafelületeken.

„Ha együtt szurkolunk, nincs lehetetlen!” – ez a fő üzenete a január 13-án kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságot népszerűsítő kisfilmnek. A klipben feltűnik Lékai Máté, Bánhidi Bence, Sipos Adrián, Bodó Richárd, Ligetvári Patrik és Mikler Roland, a világbajnoki 5. helyezett férfiválogatott meghatározó játékosai.

Lékai Máté
szerint egyre erőteljesebb a várakozás a válogatott játékosaiban a torna iránt, amely pályafutásuk egyik legnagyobb élménye lehet a hazai környezetnek és az új arénának is köszönhetően.

„Fantasztikus volt részt venni a kisfilm forgatásán. Nagyon tetszett a végleges változat is, és büszkék vagyunk arra, hogy szerepelhetünk benne. A legfontosabb ezzel együtt az, hogy a legjobb eredményt érjük el az Európa-bajnokságon” – mondta a magyar válogatott irányítója.

A házigazda magyar válogatott az új Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban játssza csoportmérkőzéseit, sorrendben Hollandia (január 13.), Portugália (január 16.) és Izland (január 18.) ellen. Amennyiben továbbjut csoportjából, a középdöntő mérkőzésein is a 20 ezer fős budapesti arénában lesz érdekelt, és a döntő hétvége mérkőzéseit is a magyar fővárosban rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik