Férfi kézi BL: Talant Dujsebajev könnyfakasztó beszédet mondott az öltözőben – videó

Vágólapra másolva!
2022.06.21. 12:59
null
A Kielce játékosai könnyek között hallgaták mesterüket (Fotó: Kielce)
Mint ismert, a Kielce hétméterespárbajban veszítette el a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Barcelona ellen. A találkozót követően a lengyel csapat vezetőedzője, Talant Dujsebajev nem mindennapi beszédet mondott az öltözőben a vereség miatt letört játékosoknak, akik könnyek között hallgatták a szakembert – derült ki a klub által közzétett videóból.


„Azt hittem, Isten nekünk adja ezt a címet. Főleg azért, mert a legutóbbi két final fourt a koronavírus elvette tőlünk. Isten velünk volt 2016-ban, amikor nem kellett volna győznünk. Hihetetlenül büszke és boldog vagyok a 21 fiamra, 21 harcosra, 21 emberre, akiknek ekkora szíve van”
– kezdte megható beszédét Talant Dujsebajev.

Ezt követően nagyobbik fiához, a sorsdöntő hetest hibázó Alexhez fordult.

„Alex, nincs olyan apa, aki büszkébb lenne a fiára. Te és a testvéred vagytok a legjobb dolog az életemben. Ne feledd: amíg élek, te vagy számomra a világ legjobb játékosa – azt akarom, hogy ezt mindenki tudja. Attól a naptól, amikor megszülettél, nem volt nálam boldogabb és büszkébb apa a világon.”

Ezután Alex Dujshebaev ragadta magához a szót.

„Vállalom a felelősséget, de ne feledjétek, visszatérünk ide, s nyerünk. Azt akarom, emlékezetek arra, amit most éreztek. Ha visszatérünk, nyerünk! Ezt megígérem neked, Kielce!”

TALANT DUJSEBAJEV MEGHATÓ BESZÉDE

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
BRONZMÉRKŐZÉS
THW KIEL (német)–TELEKOM VESZPRÉM 34–34 – hétméteresekkel 3–1

DÖNTŐ
Barca (spanyol)–Kielce (lengyel) 32–32 (14–13, 28–28, 30–29) – hétméteresekkel 5–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik