Férfi kézi: a PSG-t elhagyó spanyol klasszis a Bundesligában folytatja

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.19. 17:46
null
Viran Morros (középen) ott lesz a tokiói olimpián a spanyol válogatottal (Fotó: AFP)
A német férfi kézilabda-bajnokság élvonalában (Bundesliga) szereplő Füchse Berlin a 2021–2022-es évadra szerződtette a PSG-től távozó spanyol védekezőspecialistát, Viran Morrost – számolt be róla a klub honlapja.

Az már júniusban eldőlt, hogy Viran Morros három év után elhagyja a PSG-t. A spanyol válogatottal két Európa-bajnoki cím mellett egy világbajnokságot nyerő védekezőspecialista a következő évadra írt alá a Füchse Berlinhez.

„Úgy gondolom, hogy ezzel az igazolással be tudjuk tölteni a Jakov Gojun távozása által hagyott űrt. Viran Morros nagyon tapasztalt és okos védő, akiről eddig csak pozitív dolgokat hallottam, az ambícióit és a profizmusát illetően is, olyan győztes mentalitást hoz, amely határozottan előnyünkre válhat” – nyilatkozta Jaron Siewert, a Füchse Berlin vezetőedzője a klub honlapján.

A 37 éves Morros a PSG előtt olyan sztárcsapatokat is erősített, mint a Barcelona és a Ciudad Real. A berlini edzések előtt még komoly erőpróba vár rá, hiszen ott lesz a spanyol válogatottal a tokiói olimpián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik