Férfi kézi: a PSG-ből érkezhet átlövő a Szegedhez – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.30. 13:10
null
Luka Stepancic nem elégedett a helyzetével a PSG-nél (Fotó: psg.fr)
Egybehangzó külföldi sajtóhírek szerint a jelenleg a PSG-t erősítő horvát Luka Stepancic a nyáron klubot vált, és a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Az index.hr már tényként közli, hogy Stepancic Szegedre igazol, hozzátéve, hogy a 28 éves jobbátlövő nem tudott kilépni a PSG-ben a franciák csillaga, Nedim Remili árnyékából, ezért dönthetett a váltás mellett.

Mindez összefüggésben lehet azzal a sajtóinformációval, hogy a jelenleg a Vardar Szkopjéban szereplő 215 cm magas lett Dainis Kristopans a nyáron Párizsba szerződik, ahol újra együtt dolgozhat Raúl Gonzálezszel.

Ami a Szegedet illeti, a Tisza-parti csapatnak jelenleg három játékosa is van a jobbátlövő posztra, közülük a spanyol Jorge Maquedának még egy szezonra érvényes a szerződése, a kevesebb játéklehetőséget kapó cseh Stanislav Kaspáreknek még további két évig szól a megállapodása, míg a magyar válogatott Balogh Zsolttal még nem hosszabbított a klub.

Stepancic beilleszkedését segítheti, hogy több horvát játékos (Mirko Alilovic, Marin Sego és Alen Blazevic) szerepel a Szeged keretében, bár Sego a nyáron távozik. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a Montpellier lehet a következő csapata a kapusnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik